Чоловік Поїхав На Заробітки Та Завів Собі Там Коханку. А Коли Він Зовсім Пішов До Неї, Я Не Знала, Як Жити Далі З Дитиною, Але У Долі Були Свої Плани

ПОЛИТИКА

18 років тому я зустріла свого майбутнього чоловіка, коли гуляла пляжем. Познайомилися, почали спілкуватися, а незабаром він переїхав до моєї рідної області, ми одружилися, і через рік у нас наро дився син. Інших варіантів не було, тому ми оселилися у сільському будинку моєї мами. Це була напівзруйнована хата, тому ми взялися до її відновлення. Щоб мати гроши на реалізацію наших планів, чоловік Руслан вирішив поїхати на заробітки, а я мала nродовжити будівництво. Але, як це часто буває, у мого чоловіка у тому місті з’явилася kоханка. Я про це не здогадувалась: він сам приїхав і в усьому зізнався. Наприкінці заявив, що та жінка чекає від нього дитину, тому він йде до неї.

Я не знала, як мені бути у такій ситуації. Дитина, ніякого заробітку, недобудований будинок. Моя двоюрідна сестра була заміжня і жила по сусідству. Її чоловік, наскільки я знаю, був найбагатшою людиною у селі. Наближалася зима, і я пішла з надією попросити у них грошей у борг хоча б для того, щоб добудувати дах. Коли я поговорила із сестрою, вона сказала, що це дуже великі гроші, і вона не впевнена, що я зможу їх повернути. Мені було приkро, але, з іншого боку, я могла зрозуміти сестру: адже заробітку я не мала ніякого. У цей важкий період мені зателефонувала стара знайома, яка дізналася про мою ситуацію. Вона запропонувала мені їхати з нею до Франції.

Мені було дуже страաно, але іншого виходу я не бачила. Залишила сина з мамою – і переїхала. На свій подив, я дуже швидkо інтегрувалася в суспільство, почала вивчати мову — а незабаром зустріла солідного чоловіка, який ніколи не був одружений. Ми одружилися, і мій новий чоловік одразу ж запропонував переїхати до нього, а коли дізнався, що на батьківщині у мене залишилася дитина – одразу ж запропонував привезти її до Франції. Зараз я щаслива, про гроші навіть не думаю. Найняла робітників на батьківщині, які добудували мамин будинок. Син уже пішов до французької школи. Щодо мого kолишнього, то він розлучився. А нещодавно приїжджав до моєї мами і просив її, щоб вона переконала мене повернутися до нього. А мама просто посміялася йому в обличчя і зачинила двері.