Марина вже котрий рік сиділа в декреті, коли дізналася, що знову ваrітна. На цей раз народився хлопчик, але все ще було попереду

ПОЛИТИКА

Як тільки Марина з Юрієм узаконили стосунки, Юрій заснував свою справу. Бізнес просувався, але просувався повільно, часто було бажання просто опустити руки. Усіми справами переважно займався чоловік, а Марина вела лише бухгалтерію та займалася документацією. Після двох років шлюбу з’ясувалося, що жінка заваrітніла. Загалом народжувати дитину на тому етапі вони не планували, але це стало приємною несподіванкою. У результаті Марина пішла у декретну відпустку та наро дила чудову доньку.

Спочатку вона хотіла якнайшвидше вийти на роботу, але материнство на неї вплинуло так, що вона не хотіла відпускати дитину або довірити її чужим людям. Так вона просиділа у декретній відпустці три роки. Вже хотіла перейти на звичайний режим життя, але знову дві смужки тесту. Довелося знову відкласти вихід на роботу. Цього разу вона у декреті посиділа знову три роки, потім знову ваrітність.

Жінка була у розпачі, але чоловік сподівався, що народиться син. Дійсно, третьою дитиною став хлопчик. Тут вже Марина для себе вирішила, що обов’язково після року найме няню, але чоловік став чинити опір цій ідеї, не хотів, щоб його сина виховував хтось ще. Бізнес на той час вже процвітав, але Юрій казав, що на роботу назад Марину не поверне, бо вона має виховувати дітей. Тепер у подружжя конфлікти на цьому ґрунті.