Дружина стояла в черзі, і я вирішив пожартувати. Підійшов до неї неначе ми незнайомі, і завів розмову

ПОЛИТИКА

Я вважаю, що для того, щоб була гармонія у стосунках, потрібно бути з коханою людиною на одній хвилі. Якось недавно ми з Ірою сходили магазинами. Їй потрібна була ошатна сукня на корпоратив, а я шукав футболку та толстовку. Улюблена досить швидко зорієнтувалася з вибором сукні.

У тому магазині була величезна черга через розпродаж, тому Іра зайняла місце, доки я продовжив пошуки. Я ще довго ходив магазином, коли повернувся, побачив, що Іра ще стоїть у черзі біля каси. Тут я вирішив пожартувати і звернувся до коханої: — Добридень, прекрасна леді, а ви не пропустите мене? Тут люди у черзі почали голосно обурюватись і здивовано дивитися на нас.

Іра вирішила підтримати мій жарт і каже: -Ну звичайно! – А може, ви ще мої речі оплатите? – продовжив жарт я. Люди почали дивитись у наш бік із відвертим подивом. – Можу вас і додому підвести, – підморгнула Іра. Я ледве стримався, щоб не розреготатися. А люди в черзі стали обурюватись моєю нахабною поведінкою та невихованістю. Головне, що ми з Ірою після магазину пішли додому у піднесеному настрої.