Ми маємо колегу Тому. При погляді на неї чоловіки давлятьсяслиною. Але ніхто не хоче її звати заміж. Сама Тома не розуміє, чому. Я вирішила дізнатися причину від її колишніх. Від їхніх слів я мало не впала зі стільця

ПОЛИТИКА

Тома виглядає як модель із обкладинок глянсових журналів. Точена фігура, зачіска, макіяж, манікюр — все на найвищому рівні. Для того щоб завжди виглядати надзвичайно, Тома витрачає багато часу на пілінги, маски, салони краси. Все її життя підпорядковане одній меті — догляду за собою. При погляді на неї чоловіки давлятьсяслиною, викладаються на повну котушка, щоб домогтися їїприхильності. Але домігшись бажаного, через тиждень, максимум через місяць, збігають від неї. Дівчина ніяк не може зрозуміти, чому до своїх тридцяти п’яти років все ще не знайшла супутника життя. «Ну ось вона я, забезпечена, доросла, доглянута! Чому ж мене ніхто заміж не покличе? Чому мої стосунки закінчуються навіть, не розпочавшись?» — Запитує сама себе Тома.

А ще Тома не розуміє, чому її колегу Аню так любить чоловік. Він її на руках носить. Буквально. Тома сама бачила. А ще вони на всіх корпоративах сидять поряд і шушукаються. Немов юні закохані. «Ну як можна любити Аню?! У неї рідке волосся, фігура сніговика!» — обурюється Тома. Вона смикає колегу, мовляв, треба в спортзал записатися, салони краси відвідувати, а то що це таке, взагалі запустила себе. Так, Аня готує так, що пальчики оближеш. Доброї душі людина. «Але хіба цього достатньо, щоб тебе любили?», обурено запитує себе Тома. А чоловік кохає. Задаровує подарунками, зустрічає після роботи. Регулярно дзвонить та цікавиться справами дружини.

«А з моїх залицяльників ніхто так мною не цікавився», журиться Тома. А справді – чому Тома самотня? Запитаємо про це її екс-кавалерів. «Та ну її! От ти б міг любити ляльку? Ось і я ні. Я не Пігмаліон, щоб закохатися в красиву статую. Ось Тома саме така. Дивишся на неї, думаєш «Ух!». А потім розумієш, що там порожня оболонка. По-перше, в ліжку вона лежить як колода!Я спершу думав, що ще не звикла до мене, так і через місяць те саме було.По-друге, готувати не вміє і не любить.Ну може, звичайно щось їстівне зварганити. Але без душі. І, по-третє, категорично проти дітей. Ні, для побалуватись Тома саме те. Але сімейне життя з нею протипоказане. Мені вже точно».