Ваrітна дівчина пішла до кімнати збирати сумку для ліkарні, але коли вийшла звідти, ліkарі скам’янілі – вона була вже без живота

ПОЛИТИКА

Бригада швидкої допомоги мчала на третій поверх. Надійшло термінове повідомлення, що дівчина наро джує за всіма ознаками. Коли ліkарі пройшли до квартири, то побачили худеньку дівчину, яка, згинаючись, притримувала жи віт. Процес уже пішов. — Дівчино, вам потрібно терміново з нами до ліkарні. Зараз принесемо вам крісло-каталку. — Добре, тоді я поки що зберу все необхідне в сумку. Дівчина зникла в кімнаті. Ліkарі відвернулися буквально на 30 секунд, а коли повернулися, то двері кімнати відчинилися.

Звідти вийшла та сама худенька дівчина, тільки була в ній така дивина, яка вразила ліkарів. Дівчина була без жи вота. Як таке можливо, щоб жінка могла так швидко і тихо наро дити менше, ніж за хвилину. Породілля відчувала себе чудово, вона пройшла на кухню і почала годувати свою дитину. Ліkар навіть сів з подиву. Медсестра почала згадувати найшаленіші випадки з підручників, але нічого не спадало на думку.

І тут двері кімнати знову відчинилися. З неї вийшла така сама худенька дівчина, але вже з животом. Вона невдоволено подивилася на бригаду лікарів, бо ті так і не принесли їй крісла. А самій спускатися з третього поверху, народжуючи, жінка не збиралася. Тут усе стало на свої місця. Виявилося, що у породіллі є сестра, яка, як дві краплі води, схожа на першу сестру. І так збіглося, що сестра наро дила місяць тому.