Бабуся Завжди Говорила Перед Весіллям Дивись На Маму Чоловіка. Даремно Я Її Не Слухала.

ПОЛИТИКА

Моя бабуся мені завжди говорила, що перед тим, як виходити заміж, потрібно уважно дивитися на те, яка у чоловіка мама. А точніше, потрібно звернути увагу на ставлення до жінки в сім’ї чоловіка. Я якось не особливо прислухалася до поради бабусі, але тепер дуже шкодую. Коли я виходила заміж, то мені в очі відразу кинулася така картина. Свекруха дуже добра і чуйна жінка. Вона все робить заради своєї сім’ї, щоб чоловікові і синові було добре. Вона їм гладить, пере, прибирає і дуже смачно готує.

Але тільки таке відчуття, що ні чоловік, ні син не помічають всіх старань свекрухи. Вони сприймають це як належне, навіть не здогадуються, як це важко. І ось після весілля я намагалася поміняти ставлення чоловіка до його матері. Багато розмовляла з ним, намагалася переконати, що вона просто супер — жінка, раз так багато для них робить. Але все було марно. А зараз я стала помічати, що чоловік став ставитися до мене так само, як до своєї матері.

Невже у нього образ матері і дружини — це одне і теж? Я не розумію такого ставлення. Я знову постаралася завести з ним розмову на тему поваги чужої праці, але він мене слухати не хоче. Тільки ось мій чоловік де в чому прорахувався. Якщо мати ніколи не піде з сім’ї, то дружина цілком може це зробити. Тим більше, у мене з чоловіком поки немає дітей, мене нічого не тримає. Але на такий ризикований крок я поки не збираюся. Поки є надія, я буду намагатися поміняти його думку і зберегти сім’ю.