Коли маму Каті терміново покликали до школи, вона не мала уявлення, про що буде мова. Потім їй показали твір дочки про неї

ПОЛИТИКА

Минулого тижня Катю викликали до школи. Справа в тому, що її дочка написала твір про маму, і все вийшло не дуже приємно. Твір мав перевірити тато. Але цього вечора йшов футбол по телевізору, тож тато просто вдав, що перевірив. А донька, як ні в чому не бувало, віднесла свій витвір до школи і прочитала перед усім класом. Коли Катя сама подивилася на твір дочки, то вся почервоніла, як рак, було так соромно й кумедно водночас. Катя прийшла додому і зачитала цей шедевр своєму чоловікові , який теж почав сміятися.

А почала донька з того, що має найкращу маму, з якою треба брати приклад. “Моя мама така гарна. Вона ходити в салони краси, тому що їй потрібно постійно наклеювати брови та вії, адже своїх немає. Але мама стежить за собою, щоб бути гарною, тож і ходить у салон. А ще мама дуже хитра. Я знаю, що вона подряпала машину тата. Там була невелика подряпина, але щоб не говорити татові і не засмучувати його, мама придумала план. Вона акуратно зафарбувала подряпину лаком для нігтів. Тож тато досі нічого не побачив. А ще мама вміє чарівним способом рахувати гроші.

Вона просить у тата вдвічі більше грошей, ніж їй потрібно на манікюр. А потім із цих грошей дає трохи мені на шоколадку. А ще мама вміє завжди знайти вихід із будь-якої ситуації. Вона не сама готує вечерю. Вона просто замовляє з магазину, викидає коробки та каже татові, що сама все приготувала. І тато їй вірить, а потім її хвалить. А ще мама носить дивну спідню білизну, яка схожа на мотузочки. Я теж таке хочу, але мама мене посва рила і поки що не дає. Але я думаю, що це її секретики, тож мама в мене не така вже й проста.”