Стояла я в черзі до rінеколога, коли якийсь балакучий хлопець діяв усім на нер ви. Одна жінка вже не стрималася

ПОЛИТИКА

Нещодавно я ходила до гінеколога просто для щорічної перевірки. І там мене дуже збентежила одна пара в черзі. Стояла в черзі дівчина, років 18 зі своїм молодим чоловіком, він теж був молодий, мабуть, однолітки. Хлопець вів себе якось неадекватно. Він постійно крутився у дівчини і повторював: -Ой у нас буде хлопчик, наш син, справжній мужик. Дуже хочу, щоб він скоріше наро дився. Взагалі не розумію тих, хто тікає від дівчат, коли дізнається, що вона ваrітна. Дівчина стояла і посміхалася. Я не уявляю, як вона його витримує.

Тому що хлопець так багато говорив, у мене за 5 хвилин уже почала голова боліти від його активностей. Але хлопець не вгавав, він завжди знаходив привід, щоб щось обговорити, і він продовжив: -Може, назвемо його на честь якогось лікаря. Зараз пройдусь кабінетами, подивлюся на імена. Ось є Василь Романович. Можна відразу і Василь і Роман, буде подвійне ім’я, прикольно. Одна жінка в черзі вже не витримала і все ж таки зробила йому зауваження: -Молодий чоловік, поводьтеся скромніше, ви все ж таки в ліkарні знаходитесь. Хлопець не очікував, що йому може хтось зауважити. На мить він замовк. А потім зробив гордовитий вигляд і повернувся до жінки, сказав:

-А Ви бабуся, теж народжувати сюди прийшли? Після цих слів він трохи засміявся, його дівчині такий гумор теж дуже сподобався, вони почали сміятися. Я стояла там, і у мене просто не було слів. Як взагалі можна таке жінці сказати, ще у грубій формі та посміятися в обличчя. А потім подумала про себе, адже в них буде дитина. Це ж якого грубіяна вони виховують. Краще б дитиною займалися їхні бабусі та дідусі, щоб малюк не був схожий на балакучого батька.