Батько попередив сина, щоб той не розповідав нареченій про його гроші. Син послухався і невдовзі побачив справжнє обличчя своєї дружини

ПОЛИТИКА

Ігор був дуже заможним чоловіком, але дружина цього не знала. Хоча одружені вони були вже п’ять років. Коли тільки почали зустрічатись, тато Ігоря одразу помітив, що дівчина його сина не любить, а хоче з ним зустрічатися лише через гроші. Він же сказав, що Світлана не знає, до якої сім’ї належить Ігор. Вона його нібито покохала без грошей. Його батько запропонував далі їй нічого не розповідати. А згодом, якщо виявиться, що вона справді його любить, а не спілкується лише через гроші, то вже дізнається всю правду про їхній стан. Так і жили вже п’ять років, а приводу розповісти правду якось не було.

Ігор працював, приносив дружині таку зарплату, що вони ледве комунальні послуги оплачували та продукти собі купували. Вона вже думала, що не дочекається, щоб чоловік для неї добре заробляв, щоб вона могла собі купити нові сукні, ходити в салони краси, поїхати відпочивати на море. Ігор завжди хотів дітей, а вона була проти. Говорив, що без дітей начебто родина неповноцінна, а вона завжди відкладала дітей на майбутнє. Сказала, що зовсім не час думати про дітей. Так і закривалися всі розмови з цієї теми. А одного разу, повернувшись із роботи, Ігор застав дружину з валізами.

Усі речі у квартирі були розкидані. Вона зустріла багатого хлопця, який її всім забезпечить, і вона йде від чоловіка. Навіть сказала, що ніколи його не любила, просто подруги сказали, що він заможний, ось вона і почала з ним зустрічатися. Але, як виявилось, це було помилкою. А зараз у неї вже був залицяльник, який ніщо не шкодував для неї, тож і Ігор їй більше не потрібен. А Ігор зізнався, що справді дуже багатий, і сьогодні купив квіти, щоб приїхати та розповісти всю правду. А вона його випередила. Вже навіть речі зібрала, щоби довго не затримуватися тут. Тепер він пішов від неї, не озираючись, і подав на розлу чення.