Коли Інна Виходила Заміж, Вона Знала, Що В Будинку Чоловіка Крім Свекрухи Зціпивши Зуби Її Чекала Ще Й Сестра Близнючка Тієї. Але Справа Прийняла Інші Обороти.

ПОЛИТИКА

Коли Інна виходила заміж за Бориса, то не знала, що вдома, крім свекрухи її чекає і її сестра-близнючка, яка постійно намагалася засмутити невістку. Інна дуже любила свого чоловіка, розуміла, що раз вона живе з ними, то повин на вести себе відповідно, поважати не тільки свекруху, а й сестру свекрухи. Незважаючи на любов до чоловіка, вона просто не могла вже стримувати сльози, сестри постійно влаштовували їй тести, задавали особисті питання. Інна хотіла догодити сестрам, була сама не своя, завжди думала, як вчинити, щоб нею залишилися задоволені, але начебто не дуже й виходило.

Зі свекром у молодої жінки не було ніяких проблем, він прийняв її як рідну дочку, а ось Ніна Володимирівна зі своєю сестрою у відкриту пліткували про невістку, і одного разу Інна не витримала і сказала Борису, що хоче жити окремо. Чоловік розумів, що дружині складно ладити відразу з двома свекрухами, але нічого не міг зробити, так як вся зарnлата йшла б на оренду житла. Борис підтримував дружину, говорив, що сильно любить і вірить в те, що вона хороша і господарська дружина. Інна вирішила більше не звертати уваги на сестер, і в один вечір вона стала свідком розмови між сестрами.

Виявилося, що Інна їм подобалася, просто вони перевіряли її на міцність, сестра Ніни Володимирівни говорила, що потрібно виховати в ній твердість і рішучість в характері. Після цього, Інна зрозуміла, як потрібно себе вести, що не потрібно вдавати з себе іншу людину, і коли це сталося, Ніна Володимирівна зізналася, що про таку невістку вони і мріяти не могли. Інні було дуже приємно знати, що її прийняли як рідну дочку, і зараз вона все робить ще краще, так як набирається досвіду не тільки у свекрухи, а й у її сестри. Борис не розумів, як його дружина змінила думку і більше не говорила про переїзд, але йому було приємно від того, що в будинку панував мир і спокій.