Якось сусідка бабуся зайшла до мене додому і попросила оплатити комунальні послуги

ПОЛИТИКА

Я вже другий рік навчаюсь на юридичному факультеті. Спочатку я жив у гуртожитку, але потім знайшов роботу і вирішив жити окремо. Довго не шукав. В Інтернеті натрапив на чудовий варіант житла. Це була однокімнатна квартира навпроти мого університету. Вже наступного дня в мої двері постукали. Це була моя сусідка – бабуся. Вона почала розпитувати, хто я, чим займаюся. А насамкінець попросила, щоб я збігав в аптеку і купив їй ліки. Навіть почала шукати у кишенях копійки. Тоді я вирішив, що не братиму в неї гроші за ліки, не такі вже й великі гроші, і треба було справити на сусідку гарне враження. Ви б бачили її радість. Але з того часу вона майже щодня мене про щось просить. То сходити по хліб, то винести сміття, то знову сходити до аптеки. Однак цього разу навіть не йшлося про якісь гроші.

Я двічі купував їй продукти за власний кошт. Але ще більше я був приголомшений, коли одного разу сусідка прийшла і принесла мені платіжки за комунальні послуги, попросивши заплатити за неї, адже їй не вистачає коштів . Тоді я ввічливо відмовив їй, сказавши, що маю також свої потреби. З того моменту вона робить все, щоб я поїхав із цієї квартири. Ми з нею не можемо порозумітися. На мене навіть сусіди почали дивитись косим поглядом. Вона почала всім намовляти на мене. Мовляв, я краду лампочки з під’їзду та викидаю сміття з вікна. Але остання її задумка провалилася. Нас уже перевели на дистанційку, і всі свої пари я проходив он-лайн.

Раптом просто посеред пари я почув дзвінок у двері. Відкрив і побачив перед собою сусідку та двох співробітників nоліції. — Ось це він. Кілька хвилин тому я помітила, як до нього приходив друг і він дав йому грошей, щоб той купив міцні напої. Я був приголомшений. Але поліцейські повірили їй. Вони почали мене допитувати. Але я згадав, що маю запис конференції на комп’ютері та показав їм. Тоді вони переконалися, що протягом кількох годин я навіть не відходив від комп’ютера, бо був присутній на парах. Співробітники поліції все зрозуміли та вибачилися. А ось сусідка отримала штраф за хибний виклик. Поліцейські навіть не хотіли слухати її скаргу на вік та погане здоров’я. Не знаю, чого ще від неї чекати.