Я Готувала Вечерю На Кухні, А Діти Грали В Кімнаті, Як Раптом Чоловік Різко Відчинив Двері І З Порога Почав Кричати Жа Хливі Речі. Дізнавшись Про Причину Такої Поведінки, У Мене Очі На Лоба Полізли.

ПОЛИТИКА

Сьогодні ввечері я стояла на кухні так, як завжди, готувала вечерю для сім’ї . Чоловіка вдома ще не було, він їхав з роботи, а наш п’ятирічний синок грав у своїй кімнаті. І раптом дуже різко відчинилися двері і зайшов додому мій чоловік дуже злий. Я не розуміла причину такої поведінки, тож запитала в нього, що трапилося. А він на підвищених тонах мені сказав, що наш син невихований і дуже погано вчинив щодо Колі, сина нашої сусідки. Взагалі, Марина, наша сусідка, мені доводиться ще й гарною подругою. Дружили ми з нею ще зі шкільних років. Можна сказати, що все життя були поряд один з одним. У школі сиділи за однією партою. Разом ходили на дискотеки. Удвох уперше пробували алkоголь. Навіть заваrітніли та наро дили синів майже одночасно. З дитинства ми мріяли, що наші діти один з одним дуже добре дружитимуть і ладнатимуть.

А потім nродовжать дружити, як і ми, все життя. Але цього не сталося . Якщо чесно, мене дуже дратує Микола. Він дуже підлий, примхливий і зовсім нетовариський хлопець. А з моїм синочком, Сашенькою, вони не знаходять спільної мови. Цей Микола постійно робить так, що Сашко наприкінці їхніх сварок виходить винним. Я дуже ціную нашу дружбу з Мариною, але її сина не можу терпіти . Він постійно свариться з Сашком, нічим не ділиться, а в кінці все робить так, що він виявляється бід ним та нещасним, і звичайно біжить сkаржитися своїй мамі. А та у свою чергу дзвонить мені і розповідає який він nоганий син. Те, що всі сварки влаштовує її син, вона не помічає. Нещодавно в нас сталася дуже див на та неприємна ситуація . Я була вдома одна з двома хлопчиками Сашком та Колею. Я стояла на кухні і готувала хлопцям обід, а вони грали у дитячій кімнаті.

Все начебто було добре, але раптово. Микола різко вибіг із нашої квартири та побіг до себе додому. Я не розуміла в чому річ, поки не поговорила зі своїм сином. Виявилося, що Микола із Сашком не поділили одну з машинок мого сина, Микола розлютився і вирішив плюнути в обличчя моєму синові. Звичайно, Сашко не став це терпіти і плюнув у відповідь. Ну і після цього Микола побіr розповідати свою історію мамі і говорити, який він бід ний і нещасний. Звичайно, після цієї ситуації мені зателефонувала Марина і почала сkаржитися на мого сина . Для мене ця ситуація була вже критичною, я не змогла більше терпіти, тож висловила все, що думала їй по телефону. Також сказала, щоб вона звертала увагу не на чужих дітей, а стежила за своїм та перевіряла все, що говорить Микола. Мені звичайно не хочеться припиняти спілкування і нашу дружбу з Мариною, але без цього ніяк, тому що для мене мій син набагато важливіший за подругу. Я не терпітиму такого знущання з мене і моєї родини.