Микола приїхав на побачення разом зі своєю донькою, а невдовзі сказав, що йому треба переставити машину та зник. Олена залишилася сама з його донькою

ПОЛИТИКА

Олена хвилювалася, чекаючи на Миколу, свого друга, з яким вона була знайома лише з листування протягом останніх двох місяців. Незважаючи на те, що вона отримала фотографії Миколи, вона все ще переймалася тим, що не впізнає його. Вона надіслала свої фотографії з повним макіяжем та акуратною зачіскою лише в надії справити на нього враження. Олена була самотня протягом п’яти років після розлучення та була готова до нових відносин. Проте чоловіки не поспішали заводити роман із сорокарічною жінкою, незважаючи на її привабливість. Чоловіки, які відповіли на її анкету на сайті знайомств, були на п’ятнадцять або навіть на двадцять років старші. Коли доля привела в життя Олени Миколи, розлученого чоловіка, який шукав матір для своєї трирічної доньки, Олена була в захваті. Вона давно мріяла мати дочку і Микола був готовим варіантом.

Однак Олена турбувалася про те, чи порозуміється дочка Миколи з її дванадцятирічним сином Ярославом. Олена та Микола домовилися зустрітися у сімейному кафе, і Микола приїхав зі своєю дочкою Оксаною. Олена впізнала його за фотографіями та привіталася з ним, простягнувши Оксані маленьку ляльку. Микола розповідав про себе та своє життя за містом, а Олена ділилася історіями своїх буднів. Через півгодини Олена відчула себе так, ніби знала Миколу все своє життя і була готова йти за ним куди завгодно. Миколі довелося виїхати, щоб переставити свою машину, і він не повертався понад три години, змушуючи Олену хвилюватись. Коли вона зателефонувала йому, його телефон було вимкнено.

Вона чекала з Оксаною у кафе, доки не вирішила відвезти дитину до себе додому. Олена залишила свій номер телефону адміністратору кафе, сподіваючись, що Микола зв’яжеться з нею. Наступного ранку Олена дізналася, що Микола жив у селі на узліссі. Вона вирушила до села, щоб знайти Миколу, але жінка похилого віку сказала, що Микола потрапив до ліkарні після того, як його зби ла машина. Олена відвідала Миколу у ліkарні, і він пояснив, що намагався зв’язатися з нею, але його телефон був зламаний. Олена зрозуміла, що Микола не поkинув Оксану та пообіцяв піклуватися про неї. Вона відвідувала Миколу щодня, і Ярослав, і Оксана зблизилися. Микола зробив пропозицію Олені, і вони вирішили побратися після того, як він закінчить своє лікування. Зрештою, Олена здобула щастя з Миколою та дочкою, про яку так мріяла, а Ярослав знайшов нового друга в особі Оксани.