Олеся Думала, Що Це Доля, Що Лариса Під Час Усього Відпочинку Була Поруч Із Ними, І Вирішила Потоваришувати З Нею. Не Знала Олеся, Що Та Насправді Kоханка Її Чоловіка.

ПОЛИТИКА

Якось Петро вирішив звозити свою дружину Олесю до Чорногорії у відпустку. Коли вони повернулися, Олеся почала показувати своїм друзям фотографії із відпустки. Одна з її подруг помітила, що на більшості їхніх фотографій присутня жінка у червоному капелюсі. Олеся розповів, що цю жінку звали Лариса, з якою вона потоваришувала у відпустці.

Вони зустрілися в аеропорту, сиділи поряд один з одним у літаку, зупинилися в одному готелі та зняли суміжні номери. Олеся подумала, що ці збіги – доля, і потоваришувала з Ларисою . Вона вихваляла нову знайому як «розкішну жінку» і згадала, що вона приваблює чоловіків як магніт. За кілька днів Лариса відвідала Олесю і зізналася, що вона була kоханкою Петра довгі роки.

Вона розповіла, що їхні зустрічі у Чорногорії не були виnадковими, і Петро взяв її з собою, бо вона ревнувала до того, що тільки Олеся їде з ним до Чорногорії. Коли Олеся вивела Петра на чисту воду, він зізнався у своєму романі з Ларисою. Жінка не могла вибачити йому його зради і той факт, що він узяв із собою у сімейний відпочинок свою kоханку. Пізніше того ж вечора Олеся зібрала свої речі і пішла від нього. Лариса теж покинула Петра — зізнавшись у тому, що в неї з’явився новий баrатий шанувальник.