Коли Я Вийшла На Nенсію, Вирішила Подорожувати, А Донька Тим Часом Нічого Не Сказавши Мені Влаштувала Свою Дочку І Зятя Пожити В Моєму Будинку.

ПОЛИТИКА

Досягши похилого віку, я почала розуміти, як багато часу минуло — і скільким я пожертвувала за ради інших. Я присвятила своє життя старанній роботі в селі та вихованню молодших братів і сестер. Вийшовши заміж, я nродовжувала піклуватися про інших, включаючи свого чоловіка та трьох дітей. У мене було мало часу наодинці з собою, не кажучи вже про те, щоб присвячувати себе любові до живопису.

Вийшовши на пенсію, я вирішила витрачати свої заощадження на себе та подорожі, нарешті зробивши те, про що завжди мріяла. Однак моя старша дочка скористалася мною і цією ситуацією, привівши свою дочку та зятя жити в мою квартиру – без мого дозволу. Коли я повернулася, то звернулася до неї з цього приводу, але вона відкинула мої побоювання і сказала, що мені все одно не потрібно багато місця.

У гніві я викинула речі своєї онуки та її чоловіка з вікна, а наступного дня подала на них до суду за незаконне проникнення у житло . Я виграла су довий процес і вирішила прожити решту свого життя у мирі, насолоджуючись комфортом власного будинку. Можливо, мої родичі постраждали від моїх дій, але я отримувала підтримку від друзів мого віку. Незважаючи на те, що рідні засуджували моє рішення, я відчула себе вільною і нарешті змогла жити на власних умовах.