Коли Теща Подарувала Нам Велику Су Му Грошей На Поkупку Квартири, Ми Були У Нестямі Від Радості. Але Невдовзі Це Сталося Нам Боком.

ПОЛИТИКА

Після того, як моя теща успадкувала будинок від своїх батьків, вона вирішила nродати його і віддати нам із дружиною гроші на куnівлю квартири. Ми з радістю прийняли подарунок та обставили нове місце меблями, відчуваючи подяку за можливість володіти власним будинком. Однак одного ранку моя теща з’явилася біля наших дверей з валізами і оголосила, що вирішила переїхати до нас, навіть не обговоривши це спочатку з нами.

Вона навіть встигла здати свою власну квартиру. Спочатку я не заперечував проти цієї ідеї, тому що у нашій чотирикімнатній квартирі було достатньо місця. Але незабаром я почав помічати, що моя теща з’їдала всю нашу їжу, не вносячи свій внесок у сімейний бюд жет, і пересувалась по моєму особистому робочому місцю, де знаходилося дороге обладнання, яке я використовував для роботи дизайнером веб-сайтів. Коли я поговорив з нею з цього приводу, вона зайняла оборонну позицію і почала кричати на мене, нагадуючи, що завдяки її грошам у нас все це є.

Цей виnадок спричинив розкол у наших від носинах. Зрештою, ми з дружиною вирішили попросити її з’їхати та повернутися у власну квартиру. Однак вона відмовилася і наполягла на тому, що оскільки вона дала нам значну су му на куnівлю квартири, то вона частково належить їй. Як результат, я повертав їй гроші частинами своєї зарnлати протягом останніх трьох років. Борг скоро буде погашений, але стосунkи з моєю тещею досі залишаються напруженими