Сергій розважався на боці з Наталкою та думав, що може провести дружину навколо пальців. Він поняття навіть не мав, хто така Наталка насправді

ПОЛИТИКА

Сергій тільки-но вийшов із квартири kоханки о третій годині ночі і обурювався на себе за те, що так довго спав. Такого він ще ніколи не робив за десять років свого шлюбу з Іриною. Він турбувався про те, як порозумітися з дружиною, і не міг їй зателефонувати, бо в нього розрядився телефон. Чоловік зрозумів, що ризикував майже всім через свій шлюбний контракт, який залишає чоловіка ні з чим у разі доведеної невірності. Його тесть ініціював контракт, і Сергій знав, що йому треба бути обережним, щоби не потрапити. Через тиждень у відпустці із дружиною Сергій зрозумів, що нудьгує за своєю kоханкою Наталкою.

Він вирішив відвідати її, і та прийняла його з розкритими обіймами. Із Наталкою Сергій познайомився випадково під час співбесіди на посаду секретаря в одній із його компаній. Сергій зустрічався із нею кілька місяців. Однак він бо явся відвідувати її надто часто через дружину та шлюбний контракт. В один із вихідних Сергій збрехав дружині та поїхав із Наталкою за місто. Вони чудово проводили час разом і навіть фотографувалися разом. Однак наступного ранку Сергій прокинувся і зрозумів, що знову зробив щось поrане.

Він швидко залишив Наталку і помчав додому, сподіваючись, що дружина не дізналася про його роман. У квартирі на нього чекала Ірина з фотографіями його та Наталки. Вона дізналася про його роман і розлютилася. Ірина розповіла, що давно хотіла розлу читися з ним і навіть знайшла того, хто міг їй допомогти. Цією людиною виявилася Наталка, яка весь цей час збирала компромати на Сергія. Сергій був спустошений та зрозумів, що більше не може довіряти жінкам. Він втратив дружину, дітей та бізнес, але засвоїв важливий урок про довіру.