Коли мій колега Андрій попросив мене помінятися з ним, щоб він міг сходити до дантиста, я погодився, адже тоді я ще не знав, що на мене чекає попереду.

ПОЛИТИКА

У мій вихідний день мій колега Андрій попросив мене помінятися з ним, щоб він міг сходити до дантиста. Я погодився взяти на день його клієнтів, включаючи одну особливо зух валу жінку. Коли вона прийшла, то відразу ж почала скаржитися і kричати на всіх, вимагаючи, щоб хтось повісив її пальто, хоч вона цього не хотіла. Пізніше вона виявила, що запізнилася на прийом, і пригрожувала, що всіх нас звільнить, стверджуючи, що її чоловік має на це право.

Поліна, наш адміністратор, зуміла тактовно вирішити ситуацію, але поведінка клієнтки, як і раніше, дратувала мене та багатьох інших. Я приготувався до гіршого і уявив, як реагуватиму, якщо вона продовжить поводитися так грубо. Протягом усього масажу жінка давала мені вказівки і неодноразово ображала мене, кажучи, що не може повірити, що на роботу взяли таку безруку людину, як я. Нарешті, клієнтка покинула салон, кинувши гроші в обличчя Поліні і присягнувшись ніколи не повертатися.

Проте не встигла вона вийти з будівлі, як студентка, що проходить повз, випадково пролила гарячу каву на її пальто. Ми всі розсміялися і пішли у своїх справах, радіючи, що позбулися такої грубої та неприємної клієнтки. Після її відходу ми були приємно вражені появою ввічливих та доброзичливих клієнтів. Загалом, хоча день почався розчаровуючи, він закінчився добре завдяки непереможній кармі.