Дізнавшись, що чоловік заклав їхню квартиру, не порадившись із нею, Аліна вирішила подати на розлу чення. Це було останньою краплею.

ПОЛИТИКА

Сльо зи текли по її обличчю, Аліна вигукувала: – Навіщо нам потрібно це такою ціною? Чому ти взяв кредит, не порадившись зі мною? Роман, дивуючись, не міг зрозуміти, чому Аліна така схвильована. Він вважав, що його бізнес, який він збудував до зустрічі з нею, не повинен був її хвилювати. Роман старанно розвивав свій автосервіс і тепер мав намір придбати стару будівлю, щоб переобладнати її в майстерню з фарбування автомобілів, можливо, з автомийкою. Це потребувало значних інвестицій. Він зібрав усі свої заощадження, продав машину та заклав їхню квартиру, щоб зібрати капітал.

Аліна розлютилася, коли дізналася про плани Романа. Вона не могла зрозуміти, чому він не порадився з нею, адже вони були одружені. Роман же вважав це своєю прерогативою, вважаючи, що бізнес належить лише йому. Аліна заперечила, що як сім’я, вони мають ухвалювати рішення разом. Роман заперечив, сказавши, що побутові рішення можуть бути загальними, але бізнес-рішення має приймати він, оскільки справа стосується лише його бізнесу. Аліна була засмучена тим, що квартиру було закладено. Роман наполягав, що це його квартира, придбана до їхнього шлюбу.

Він запевнив її, що його бізнес йде досить добре, щоб виплатити кредит, тому проблем не повинно було виникнути. Аліна боялася злиденного життя через борг і почувала себе обдуреною. Роман, у свою чергу, розчарувався тим, що вона не вірила в нього. Коли емоції розжарилися, Аліна пригрозила розлученням, зажадавши рівної частки їхнього майна за такого розкладу. Роман був приголомшений, але зазначив, що більшість майна було придбано до їх шлюбу. Зрештою, вони розлучилися. Аліна залишила собі машину та подарунки, а Роман – свій бізнес та закладену нерухомість.

Роман працював не покладаючи рук та зумів виплатити кредит за два роки. Хоча спочатку Роман був засмучений відходом Аліни, пізніше він знайшов радість у Марині, спорідненій йому за духом жінці, яка теж захоплена бізнесом. Одного разу Аліна помітила Романа та Марину, які сміялися, вечерявши в кафе. Її серце наповнилося жалем, коли вона зрозуміла, що втратила людину, яка була не тільки успішним підприємцем, а й працьовитим, люблячим і дбайливим чоловіком.