Женя не розумів дружину, яка вийшла на роботу одразу після полоrів і забула про дитину. І лише рада сусідки врятувала ситуацію.

ПОЛИТИКА

Приїхавши до лікарні на виписку, Женя помітив, що його дружина Катя має поганий настрій. Вона була засмучена змінами у своєму тілі після полоrів і відмовлялася годувати сина, вважаючи, що суміш підійде краще. Незважаючи на спроби Жені переконати її, Катя була сповнена рішучості якнайшвидше повернутися до роботи хореографа і не входити в рутину материнства. Женя познайомився з Катею, коли вона викладала йому хореографію.

Його перший шлюб розпався через відмову колишньої дружини мати дітей, що викликало у нього сильний ст рес. Майбутня теща Жені вмовила Катю вийти за нього заміж, сподіваючись на онука. Хоча Катя спочатку відмовлялася мати дітей, доля розпорядилася так, що вона наро дила сина. Катя була розчарована народженням сина і зви нувачувала у цьому Женю. Вона зневажала його всю ваriтність і продовжувала це робити після народження сина.

Відразу після полоrів вона повернулася на роботу і залишила Женю піклуватися про їхнього сина Артема . Хоча Женя намагався заробляти більше грошей, Катя не підтримувала його та наполягала на тому, щоб він залишався вдома з дитиною. Якось Артем захво рів, а Каті поряд не було. Женя вимушено звернувся за допомогою до сусідки-пенсіонерки та отримав слушну пораду.

Тітка Зоя сказала йому, що він добрий батько, але його дружині потрібно знайти баланс між роботою та сім’єю. Вона попередила його, що зневага жінки материнськими інстинктами неприродна і що ніяка робота того не варта. Женя прийняв її слова близько до серця і зрозумів, що йому теж треба віддати перевагу сім’ї. Він продовжував малювати, але намагався проводити час із сином і не зневажати свої обов’язки батька.