З боку шлюб Софії та Анатолія здавався всім ідеальним. Адже ніхто не знав, що творилося всередині їхньої родини насправді.

ПОЛИТИКА

Якось Софія та її чоловік Анатолій вирушили до свого заміського будинку, щоб провести довгі вихідні на природі. Погода в середині осені стояла прекрасна, цілком схильна до такої поїздки. Анатолій зайнявся упаковкою рибальського приладдя, а Софія збирала продукти для поїздки та проживання. Літні сусіди схвально спостерігали за їх приготуваннями, продовжуючи вважати їх найідеальнішою парою. Однак ідеальні стосунки не були позбавлені труднощів, особливо через невірність Анатолія, яка розпочалася через рік після весілля. Спершу була Люба, аспірантка, яку Анатолій консультував.

Дівчина дійшла до такого розпачу, що одного разу підійшла до Софії на її роботі, благаючи відпустити Анатолія. На превеликий подив, Софія запропонувала їм жити втрьох. У той вечір Анатолій пообіцяв більше не пустувати. Незважаючи на обіцянку, блукаючі очі Анатолія, знайшли новий об’єкт прихильності в молодому професорі права Маргариті Вікторівні – під час ваrітності Софії. На цей раз жінка не протестувала. Навпаки, вона відчула полегшення, оскільки пізні нічні гулянки Анатолія нарешті залишили її у спокої. Після народження доньки Юлії увага Анатолія повернулася до сім’ї.

Він став зразковим чоловіком і батьком, займаючись домашніми справами та доглядаючи новонароджену. На жаль, і це щастя тривало недовго. Після того, як Юлія пішла до школи, Анатолій знайшов нову пасію в особі Віри – диктора місцевого радіо, що спричинило черговий роман. Коли Юлія невинно помітила, що тато часто затримується допізна, Анатолій із сорому перестав зустрічатися з Вірою. З роками Софія зберігала крихку рівновагу в сім’ї, терпимо ставлячись до пригод Анатолія і не втручаючись заради сім’ї. Вона розуміла, що чоловік завжди повернеться до неї та дочки.

День у їхньому заміському будинку видався чудовим. Софія, розслабившись у шезлонгу, спостерігала за Анатолієм, який, незважаючи на свою чарівність, виявляв ознаки старіння. І тут на очі Анатолію попалася молода красуня, що ходить уздовж річки. Він швидко почав робити вправи, намагаючись привернути її увагу. Однак дівчина пройшла повз, так і не звернувши уваги на його старання. Розважена його витівкою, Софія поринула у легкий сон. Її розбудив Анатолій, який відганяв від неї комарів. Незважаючи на його недоліки, вона зрозуміла, що кохала і кохає його всім серцем.