Після того, як чоловік вкотре потрапив у біду через свої забаганки, я вирішила, що з мене досить – я розлу чаюся!

ПОЛИТИКА

Я вже готувалася заснути, коли мені зателефонували з невідомого номера. Чоловічий голос на іншому кінці сказав мені, що мій чоловік застряг у болоті за містом і потребує моєї допомоги. Хоча йшов дощ і погода була погана, я не повірила тому, хто дзвонив. Мій чоловік завжди повертався з роботи додому головною дорогою, і я не могла уявити, що він вирішить поїхати якоюсь поганою дорогою, та ще й у таку погоду.

У мене виникла підозра, що мене можуть աантажувати… Я вирішила не дзвонити батькам за порадою та зателефонувала знайомому зі служби порятунку. Однак він сказав, що одна з їхніх машин уже в дорозі за якоюсь адресою, а інша знаходиться в ремонті, тому вони нічим не можуть допомогти. Тоді я зателефонувала до евакуатору, але водій був роздратований пізнім дзвінком і сказав, що приїде вранці. Я благала його, і він зрештою погодився. Що ж виявилося у результаті?

Мій чоловік поміняв шини на своїй машині і вирішив випробувати їх на поганій дорозі, внаслідок чого застряг. Ми не змогли витягнути машину за допомогою евакуатора, тому чекали на приїзд ава рійної служби наступного ранку. Коли ми нарешті повернулися додому, свекруха почала радити мені, як контролювати авантюрні пориви чоловіка, але я втомилася постійно рятувати його від помилок. Я подала на розлу чення. Якщо він не міг інакше зрозуміти, що вже не дитина, можливо, мій вчинок нарешті змусить його усвідомити це.