Якось на роботі в Олі несподівано заболів зуб, і подруга порадила їй знайомого дантиста. Саме той вечір і став доленосним.

ПОЛИТИКА

Якось на роботі в Олі несподівано заболів зуб, і подруга порадила їй знайомого дантиста. Саме той вечір і став доленосним. Оля, одинока мати, готувала яєчню для себе і своєї дочки Марійки. Непомітно для обох жінок розмова зайшла про стосунки. Марійка хотіла бути стрункою, як модель, щоб справити враження на Дмитра, але Оля порадила їй не зациклюватися тільки на своїй зовнішності та не виснажувати себе дієтами заради чоловіка.

Проте Марійка нагадала Олі, як пішов її тато, припустивши, що Оля мала стежити за собою заради уваги чоловіка. Ось так і почався день Олі та Марійки, а після сніданку кожна з них пішла у своїх справах. Поки Оля була на роботі, у неї дуже заболів зуб. Її колега Таня порекомендувала чудового, але дорогого стоматолога. Незважаючи на побоювання Олі щодо вартості, Таня наполягла і навіть запропонувала позичити їй гроші для візиту.

Цей візит до стоматолога ніби був якимсь доленосним, адже там Оля познайомилася з чарівним чоловіком на ім’я Олег, який теж чекав на свою чергу, сидячи у фойє. Вони завели дружню розмову. Після зустрічі Олі Олег, будучи враженим, наскільки йому комфортно, запросив її на каву. Оля завагалася і відмовилася, оскільки вона вже давно поставила хрест на своєму особистому житті. Кілька днів по тому вони завдяки щасливому випадку знову зустрілися в того ж дантиста.

На цей раз Оля погодилася піти з ним на побачення. Вони почали зустрічатись, і Оля дізналася, що Олег живе один, адже розлучився два роки тому. Їхні стосунки швидко розцвіли, і вони стали жити разом. Олег, вдячний за випадкову зустріч, повернув гроші, які Оля зайняла у Тані для походу до дантиста. Вони нескінченно дивувалися з того, як, здавалося б, неприємна ситуація з їхніми зубами привела їх до щастя один з одним.