Донька навчалася в іншому місті і жила в гуртожитку, коли нам стало відомо, що за нею стежить чоловік. Ми з чоловіком вирішили у всьому розібратися.

ПОЛИТИКА

У 32 роки в мене раптом з’явився чоловік – і 9-річний син. Друзі часто питали мене, як таке можливо, адже я завжди була дуже прискіплива до хлопців, завжди знаходила якусь ваду, через яку кидала їх. Але коли я зустріла свого коханого, то дуже закохалася в нього – і ми створили сім’ю. Через якийсь час у нас народилася спільна дочка, і я стала мачухою синові чоловіка. Мій чоловік спочатку не наважувався дозволити мені стати законним опікуном хлопчика, бо боя вся, що я зникну з їхнього життя – як і всі попередні жінки, з якими він був.

Але врешті-решт він довірився мені та дозволив стати повноцінною мамою його синові. Нині наша донька навчається в університеті, а син уже створив свою родину. А нещодавно з нами сталося щось неймовірне, як у кіно. Ми з чоловіком живемо у селі, і наші діти час від часу приїжджають до нас у гості. Якось я почула, як моя донька та пасинок шепочуться на кухні. З’ясувалося, що за моєю донькою кілька тижнів стежив чоловік, і вона повертатиметься одна до студентського гуртожитку.

Ми з чоловіком вирішили поїхати з нею до міста, щоби розібратися в ситуації. Ми сховалися за рогом будівлі і чекали – і побачили доньку, а за нею слідував якийсь чоловік. Мій чоловік кинувся до нього, повалив на підлогу – а я викликала nоліцію. З’ясувалося, що чоловік був відомим зл очинцем, і nоліція була вдячна нам за допомогу в його затриманні. Хоча мого сина не було поруч, мій чоловік пишався собою, що зміг захистити нашу сім’ю. Я вдячна за те, що в мене така сім’я, що любить і підтримує, і мені пощастило бути її частиною!