Я був запрошений на одне шикарне весілля як фотограф. А те, що там трапилося, я в житті забути не зможу.

ПОЛИТИКА

Я вже дуже довгий час працюю фотографом і переважно знімаю весілля, однак у міжсезоння я беруся за все, що трапляється під руку. Нещодавно на роботі трапився випадок, який справив на мене сильне враження. То була грандіозна весільна церемонія. Всі гості бездоганно дотримувалися дрес-коду, а фотобудка, що вражає поєднанням креативності та стилю, мала великий успіх. Усі просили фотографії на згадку. В цей час мене вразило одне незвичайне прохання.

Дозвольте мені розповісти вам про це. Ми якраз організовували групову фотографію, вибудовуючи родичів нареченого та нареченої, коли один хлопчик закричав: – Я не позуватиму з незнайомкою. Вона не моя мати! Жінка, про яку він говорив, почервоніла і підійшла до мене, щоб уточнити. Очевидно, хлопчик не впізнав своєї матері, яка була вся нафарбована.

Вдома вона майже ніколи не фарбувалася і не вбиралася так ретельно. Будучи жінкою, глибоко зайнятою своєю дитиною, ця подія стала для неї шансом по-справжньому блиснути. На жаль, її син не оцінив її перетворення. Вона благала мене відволікти хлопчика, щоб зробити гідний знімок. Цікаво, що її чоловік знайшов у цій ситуації щось смішне і весь вечір дражнив дружину, стверджуючи, мовляв, вона справді була незнайомкою.

Думаю, тільки коли вони повернулися додому, і заслужена мама змила макіяж і перевдяглася у своє звичайне вбрання, хлопчик упізнав її. Цей випадок змусив мене замислитись. Молодим мамам важливо стежити за своєю зовнішністю не лише для особливих випадків, а й у повсякденному житті. Зрештою, ніхто не хоче, щоб одного разу дитина не впізнала його в охайному вигляді, вірно?