У день народження Володимира всі гості вже зібралися у ресторані, тільки дружина запізнювалася. І тут йому зателефонував лікар і повідомив дещо неймовірне!

ПОЛИТИКА

Навряд чи хтось міг повірити у дивовижний подарунок, який Володимир здобув на своє 50-річчя! Цього знаменного дня вони з дружиною влаштували маленьке, скромне свято серед найближчих у ресторані. Як раз на день, коли вони збиралися вирушити до ресторану, його дружина вирішила побалувати себе відвідуванням салону краси. Володимир не став протестувати. З їхнім віком випадки такої розкоші були рідкісні. Список гостей був обмежений його сестрою, її чоловіком, племінниками та їхніми дітьми. На жаль, Володимир із дружиною були бездітні.

У перші роки шлюбу вони прагнули до створення повноцінної сім’ї. Незважаючи на всі їхні зусилля та численні консультації лікарів, у них так і не вдалося наро дити дитину. Пропозиції від родичів про уси новлення були відкинуті, і врешті-решт вони звикли до своїх обставин і перестали мріяти про батьківство. Коли розпочалося свято на честь дня народження, Володимир із нетерпінням приймав подарунки від гостей. Його дружина несподівано для всіх спізнювалася того дня і була недоступна, що стурбувало іменинника. Раптом задзвонив його телефон.

– Добридень. Як я розумію, у вас сьогодні ювілей, тож у мене для вас подвійне привітання! – Оголосив незнайомий голос, – схоже, відтепер у вашій родині буде два дні народження в один день. – Що? – заїкнувся Володимир, дивуючись. – Я головний лікар пологового відділення. Ваша дружина, яка щойно народила, дала мені ваш номер телефону, щоб я вам зателефонував. Не хвилюйтеся, і мати, і дитина цілі та здорові! Володимир був у здивуванні. Це було схоже на огидний розіграш чи дивне непорозуміння. Однак, коли він поспішив до пологового відділення, його провели до палати, де лежала його дружина зі свіжою зачіскою та недоробленим макіяжем, тримаючи на руках маленький пакунок, у якому мирно спав їхній новонароджений син.

Дружина розповіла, що під час відвідування салону у неї почалися сильні бо лі, внаслідок чого вона знепритомніла і прийшла до тями вже в лікарні. Вона була вражена, коли їй повідомили, що в неї почалися nерейми. За годину на світ з’явився їхній син! Усі були захоплені несподіваним благословенням. Протягом тридцяти років парі говорили, що немає надії мати дитину. Тепер, у віці п’ятдесяти років, вони обіймали свого новонародженого сина, щосили намагаючись повірити у свою знову набуту радість.