Незважаючи на вчинок чоловіка, Ольга вирішила таки зустріти свекруху на вокзалі. Але невдовзі вона дуже пошкодувала про це.

ПОЛИТИКА

Ольга прокинулася в паніці, подивилася на годинник і зрозуміла, що проспала. Вона сварилася за те, що не приготувала все напередодні ввечері і не була готова зустріти свекруху на вокзалі. Довелося дзвонити їй та просити почекати її… Зінаїда Миколаївна зателефонувала їй напередодні та сказала, що, на її думку, Ольга та Вадим не помиряться без її допомоги.

Коли Ольга приїхала на вокзал, вона була здивована, побачивши невістку з kоханцем. Її зауваження обра зили Ольгу, але вона все одно запропонувала підвезти її додому. Вдома Зінаїда почала розпитувати Ольгу, чому їх з Вадимом шляхи розійшлися. Ольга не знала, що відповісти, і почувала себе суперечливою та засмученою. Ольга та Вадим випадково зустрілися на одній із міських вулиць і після цього стали бачитися набагато частіше.

Зрештою, вони познайомилися, почали стосунки та одружилися, а Зінаїда з радістю прийняла Ольгу до своєї родини. Подружжя прожило у Зінаїди рік, і вона навчила Ольгу всьому, чого та не знала. Однак через деякий час Ольга помітила, що почуття Вадима до неї почали остигати. Вона дізналася, що він зустрічається з іншою жінкою. Незважаючи на це, вона все ще сподівалася на їхні стосунки, доки не дізналася, що та дівчина ваrітна.

Тоді Зінаїда прийшла наступного дня з Вадимом і зажадала, щоб Ольга прийняла його назад, їй це набридло. Вона сказала Зінаїді та Вадиму, щоб вони йшли і більше ніколи не поверталися. Через півроку Ольга розлу чилася з Вадимом і розпочала нове життя з Миколою. Вони вже чекали на спільну дочку.