Марина виснажена і втомлена пішла до сестри і розповіла їй про свої проблеми, і та вирішила втрутитися і як слід провчити зятя.

ПОЛИТИКА

Марина весь день працювала на кухні, ретельно готуючи різні делікатеси для свого чоловіка Сашка. Її перервав несподіваний дзвінок у двері. Витерши руки, вона відчинила і побачила на порозі свекруху. Свекруха, не гаючи часу, розкритикувала приготовану Мариною їжу і почала викидати приготовані Мариною відбивні. Не знайшовши втіхи на власній кухні, Марина одягла куртку і вийшла з квартири, розмірковуючи про своє становище. Змучена і голодна, вона подумала про те, щоб звернутися до сестри за втіхою , але не знала, як пояснити їй своє скрутне становище. Пригнічена своїми думками, Марина заnлакала.

Проте сестра, здавалося, відчула щось недобре і сама зателефонувала їй. Дзвінок сестри дав Марині несподіваний вихід із важкої ситуації. Та попросила Марину доглянути племінника Миколу, бо мала термінову роботу. Вдячна за відволікання, Марина одразу поїхала до сестри. Під час перебування у сестри вона готувала їжу для племінника – і її кулінарні здібності були оцінені дуже високо. Це зігріло серце Марини, оскільки вона дуже хотіла мати власну дитину. Однак Сашко, у якого вже були син та племінниця від попереднього шлюбу, просив її почекати, доки вони не зможуть впоратися з утриманням великої родини.

У відносинах Марини та Сашка було чимало труднощів, і не останньою з них було втручання матері Сашка. Свекруха спочатку намагалася вмовити їх продати квартиру Марини, щоб переїхати до світлішої в тому ж будинку. Проте, отримавши пораду від сестри, Марина вирішила залишити помешкання за собою. Після особливо неприємного інциденту із сином Сашка, якого бабуся не відпускала до них, Марина довірилася сестрі. Та, розуміючи всю складність ситуації, вирішила втрутитися. Вона поставила Сашкові ультиматум: або він присвячує себе життю з Мариною без втручання матері, або йде з життя Марини назавжди.

Сашко, зіткнувшись із суворою реальністю, шукав вирішення проблеми. Хоча на це потрібен час, стосунки Сашка з Мариною покращилися. Його мати та сестра перестали втручатися у їхнє життя, і Сашко почав замислюватися про народження дітей. Марина, переповнена радістю, з нетерпінням чекала на створення сім’ї з Сашком. Їхнє життя різко змінилося на краще. У той час як мати Сашка продовжувала бурчати з приводу нового зятя – чоловіка доньки – і знаходити недоліки у господарстві Марини, сама Марина була надто задоволена своїм життям, щоб дозволити всьому цьому вплинути на неї.