Теща відмовила нам у фінансовій допомозі, коли ми цього особливо потребували. А тепер вона без краплі сорому чекає на допомогу від нас.

ПОЛИТИКА

Перш ніж ми з Вікторією одружилися, я протягом 4 років працював за кордоном, тим самим накопичивши достатньо коштів, щоб купити квартиру. Після нашого весілля ми вирушили на пошуки ідеального місця проживання. Після тривалого очікування ми натрапили на чарівну, але стару трикімнатну квартиру в потрібному районі. Ми були непохитні у своєму рішенні перетворити її на будинок нашої мрії! У квартирі були просторі кімнати, велика кількість сонячного світла та автономне опалення.

Незважаючи на старість і вартість, ми пірнули в процес із головою, розуміючи, що ремонт буде марафоном, а не спринтом. У той період я звернувся до своєї тещі за позикою на ремонт , але вона не змогла дати нам грошей через своє зобов’язання підтримувати освіту свого молодшого сина. Через 3 роки наша важка робота принесла свої плоди – і наша квартира стала теплим, затишним простором, який ми собі уявляли.

Протягом цього періоду я провів ще два роки, працюючи за кордоном, перш ніж знайшов роботу на батьківщині. Незважаючи на бажання Вікторії, щоб я продовжував займатися автомобілями, я відчував себе виснаженим і прагнув більшого домашнього спокою, особливо після того, як почув радісну звістку про її ваrітність. І ось останнім часом моя теща стала частим гостем. На мій подив, я незабаром дізнався, що син вигнав її з дому через сварку, пов’язану з його дівчиною.

Раптом бездомна та фінансово експлуатована сином, вона благала Вікторію дозволити їй переїхати до нас. На мій жаль, Вікторія погодилася, не порадившись зі мною. Я категорично не погодився з цією ідеєю: вона ж колись не запропонувала нам фінансову підтримку під час ремонту, а тепер чекала, що ділитиме наш простір? Зараз я у скрутному становищі, намагаючись схилити Вікторію на свій бік. Їхні сімейні суперечки не повинні бути моїм тягарем. Я твердо впевнений, що кожна людина отримує по заслугах.