Лариса зазнавала зра ди чоловіка протягом 30 років, але зрештою зважилася на розлу чення. Однак вона була вражена тим, що зробив уже колишній чоловік одразу після цього.

ПОЛИТИКА

Майже досягнувши 52 років, Лариса нарешті зважилася на роз рив із чоловіком після більш ніж 27-річного союзу. Якось увечері, після робочого дня, вона увійшла до їхньої спільної вітальні, залишивши туфлі біля дверей. Її чоловік, Андрій, був захоплений переглядом телепередачі. Лариса прямо заявила про своє бажання розлу читися. Вона зізналася, що вважає, що він ніколи не любив її по-справжньому, був невірним протягом усього їхнього шлюбу, і вона більше не може терпіти його невірність. Андрій, приголомшений її одкровенням, спитав, чому вона не вирішила розійтися раніше. Лариса зізналася, що раніше вона не розуміла своїх почуттів і вирішила зберегти шлюб заради доньки та зі стра ху перед труднощами самотнього життя.

Однак тепер, коли їхня дочка вийшла заміж і живе в іншому місті, Лариса відчула, як зростає її розуміння та рішучість розлу читися. Андрій, якому було 54 роки, був пригнічений думкою про те, щоб розпочати життя наново. Хоча він постійно зра джував, але намагався переконати Ларису, що любить тільки її, відкидаючи свідчення про свої зра ди як чутки. Згодом Лариса звикла до зр ад чоловіка. І все ж вона продовжувала горювати, ночі її були сповнені сльо зами, а дні поглинені роботою. У цей період Лариса знайшла втіху в компанії своєї подруги Тетяни, яка переконувала її постояти за себе та знайти кохання в іншій людині.

Однак Лариса відкидала думку про пошук нових відносин, особливо коли їй здавалося, що її нинішні відносини ще не завершені. Андрій все частіше став проводити ночі поза домом, що змусило Ларису засумніватися у життєздатності їхніх стосунків. Усвідомивши, що її подружнє життя було позбавлене любові, поваги та розуміння, вона почала задаватися питанням про причини своєї терпимості до вчинків чоловіка протягом майже трьох десятиліть. Вирішивши, що вона досить натерпілася, Лариса зважилася на розлу чення з Андрієм, не звертаючи уваги на наслідки поділу їхнього спільного майна.

Шлюбний процес був швидким. Андрій утримався від поділу: натомість він запропонував дружині фінансову допомогу як відшкодування того, що не зміг подарувати їй щастя. Він навіть подарував їй новий автомобіль. Після розлу чення Лариса розпочала свій шлях до нового життя, зосередившись на власному щасті, а не на чоловіках. Тим часом її подруга, Тетяна, висловила своє захоплення знову здобутою нею незалежністю і закликала її жити повним життям, визнаючи, що ніколи не пізно знайти людину, яка по-справжньому оцінить її.