Коли мати чоловіка повідомила, що хоче отримати від нас як подарунок, я ледь не знепритомніла. Її наха бство немає межі.

ПОЛИТИКА

Наближалося 65-річчя моєї свекрухи, і ми з чоловіком хотіли зробити їй цінний та якісний подарунок. Спочатку я думала купити їй комбайн чи м’ясорубку, але Ганна Іванівна сказала, що хоче якийсь інший подарунок, а не техніку, яка псує смак їжі. У результаті вона попросила нас зняти великий зал у ресторані та оплатити стіл для неї та ще 30 осіб!

Я намагалася відмовити чоловіка від цієї ідеї, бо це було надто дорого, і нам довелося б витратити всю нашу зарплатню. Проте чоловік переконав мене піти до ресторану та подивитися, скільки це буде коштувати. Коли ми побачили меню і порахували зразкову суму, я не змогла стримати емоцій і розnлакалася, розуміючи, як важко буде жити на останні копійки.

Мій чоловік погодився зменшити меню, щоб зменшити витрати, але я все одно відчувала, що це велика сума грошей. Я не могла зрозуміти, чому він погодився на це. Однак мій чоловік порадував мене, заявивши, що вже нагромадив достатньо грошей на день народження мами, а для нас він забронював номер у готелі зі спа-салоном та рестораном на вихідні.

Хоча я все ще була засмучена, але погодилася із цим планом. Я не могла повірити, що свекрусі спала на думку така дорога ідея, і пошкодувала, що у нас із чоловіком був спільний сімейний бюджет, адже він точно не збирається повертати мені половину суми.