Друзі та знайомі Лесі вважали, що вона насолоджується розкішним будинком батьків свого чоловіка. Але реальність була зовсім іншою.

ПОЛИТИКА

На ранніх етапах свого спільного життя подружжя співмешкало з батьками чоловіка. Леся та її свекруха ділили обов’язки по дому. Проте невдовзі батьки з’їхали, залишивши Лесю одну справлятися з усіма домашніми справами. Щоразу, коли Леся згадувала друзям або знайомим про те, що живе в будинку зі своїм чоловіком, багато хто припускав, що вона насолоджується розкішною терасою, квітучим садом, простором і свіжим повітрям.

Але реальність була іншою. Управління будинком несло у собі безліч обов’язків. Леся передбачала труднощі, коли вони переїжджали, але масштаб завдань перевершив її очікування. Навіть звичайне прибирання займало цілий день, а ретельне – два дні, не враховуючи час на миття вікон і туалету. Щоб підтримувати чистоту, їй доводилося підмітати, протирати шваброю та витирати пил кожні кілька днів. Плюс до всього, вона мала основну роботу, яка в свою чергу ставала все більш обтяжливою. Перспектива мати дітей означала ще більше обов’язків. Хоча її чоловік справді допомагав у господарстві,

його основна увага була зосереджена на ремонті. Його робота залишала йому мало часу для домашніх обов’язків. Якось Леся запропонувала найняти хатню робітницю, але чоловік продовжував вірити, що вона впорається, як це робила його мати. Леся віддала б перевагу меншій квартирі, але її чоловік різко виступав проти цієї ідеї. Їхні стосунки були міцними, але навантаження по дому являло собою серйозну проблему. Чи можуть такі проблеми одного разу змусити їх задуматися про розлучення.