Я йшла в гості до сина, як раптом побачила його з іншою жінкою. Нічого не сказавши, я поспішила до нього додому, до моєї невістки.

ПОЛИТИКА

Як мати, я завжди пишалася своїм сином і вважала, що він дуже вдало одружився. Моя невістка, Ольга, була із сільської місцевості, але була розумною, чудовою господаркою і взагалі чудовою людиною. Вона добре до мене ставилася і з самого початку почувалася як удома. Одного разу, коли я йшла до них додому, побачила біля кафе свого сина Романа з незнайомою жінкою. Він посміхався до неї, і було очевидно, що вони закохані.

Хоча мені було боляче і прикро дивитися на них, я вирішила нічого не говорити і одразу пішла до них додому. Коли я приїхала, Ольга зустріла мене з усмішкою, а онук простяг руку за подарунком. Як завжди, Ольга пригостила мене смачним обідом і розповіла, що її чоловікові обіцяли підвищити зарплату, але в такому разі він частіше їздитиме у відрядження. Пізніше я повернулася додому і задумалася про те, що побачила. Я була засмучена тим, що мій син зраджує своїй дружині, і не знала, що робити.

Якби Ольга дізналася, вона пішла б точно від чоловіка, а я не хотіла втрачати таку чудову невістку, яка стала мені дочкою. Але я також не могла приховувати від неї правду. Я вирішила не вступати у конфронтацію із сином і нічого не говорити Ользі. Це було важке рішення, але я відчувала, що воно правильне. Я не хотіла втрачати довіру Ольги та не хотіла бачити свого сина з тією іншою жінкою. Це була хвороблива ситуація, але я знала, що маю тримати нейтралітет.