Марта була здивована, коли сусід попросив у неї місце для ночівлі. Вона погодилася, почавши тим самим дивні стосунки.

ПОЛИТИКА

Марта збиралася на роботу звичайним ранком понеділка, коли в її двері несподівано постукали. Виглянувши у вікно, вона побачила свого сусіда – симпатичного чоловіка, який останні три місяці винаймав квартиру неподалік. До цього моменту їхнє спілкування було мінімальним і зводилося до звичайних привітань та випадкових світських розмов про погоду. Стук сусіда здивував Марту: це було вперше. Вона відчинила двері і була зустрінута незвичайним питанням про наявність комах у її квартирі. Сусід пояснив, що у нього в квартирі завелися клопи.

Марта іноді стикалася з клопами у своїй квартирі, але вона відмахнулася від його побоювань, заявивши, що їй пощастило, мовляв, вона вчасно приймає душ. Розчарований її відповіддю, сусід вибачився та пішов. Увечері, коли Марта сиділа за переглядом серіалу, сусід знову постукав. Сергій – так його звали – шукав притулку. Сильний запах, що залишився після знищення клопів, зробив його квартиру непридатною для ночівлі. Прийшовши до нього, Марта не виявила ніяких незвичайних запахів, тому порадила йому провітрити квартиру, але він поскаржився на прохолодну погоду.

Потім він озвучив несподіване прохання: переночувати у Марти. Він розсудив, що вона має вільну кімнату, або він зможе переночувати на дивані. Зненацька захоплена Марта вагалася, але зрештою погодилася, нагадавши йому про свої плани продовжити перегляд серіалу. Влаштувавшись у вітальні, Сергій відкрив коробку з картами, запропонувавши зіграти після серіалу. Марта погодилася, поставивши умову, що гра не буде на гроші. Вечір вони провели за грою в карти, причому Марті подобалося вигравати.

Потім Сергій запропонував грати на їжу – сніданки та вечері, на що Марта погодилася. На свій подив, Марта програла всі наступні раунди карткової гри, що зобов’язувало її забезпечувати сусіда харчування протягом двох тижнів. Внаслідок чого вона не змогла заснути: міркувала над ідеями страв, щоб справити враження на свого сусіда. Наступного ранку Марта приготувала смачний сніданок, і так тривало кілька днів. Вона зауважила, що Сергій починає свій день із пробіжки, а повертається з квітами для неї.

Незважаючи на те, що вони припинили карткові ігри, він насолоджувався її їжею та їх приємним спілкуванням. Якось Марта виявила на підлозі у ванній кімнаті клопа. Це змусило її засумніватися, чи справді у квартирі Сергія були клопи чи це був прийом, щоб почати їхній незвичайний зв’язок. Не знаючи, як зробити далі, і побоюючись комах у власній квартирі, Марта подумала, чи не звернутися їй за професійною допомогою? Проте, згадавши, що у квартирі Сергія лише одна кімната, вона так і застрягла у роздумах.