Олена помітила, що її чоловік став дивно поводитися. А невдовзі вона зрозуміла, що це спраа рук Зої, на дивне прохання якої вона відмовила у минулому.

ПОЛИТИКА

Виходячи зі своєї квартири, Олена зненацька зіштовхнулася зі своєю сусідкою, Зоєю. – Оленочка, мені потрібна твоя послуга! – сказала Зоя, намагаючись увійти до квартири Олени. Зоя пояснила, що зіштовхнулася зі своїм колишнім і хотіла зустрітися з ним таємно, без відома чоловіка. Вона попросила Олену прикрити її, підтвердивши, що вони були разом, якщо її чоловік спитає.

Олена рішуче відмовилася, заявивши, що не брехатиме про такі серйозні речі. Зоя пішла зі скривдженим поглядом. За кілька днів Олена, яка часто шила собі одяг у місцевої кравчині, вирішила зайти за готовим костюмом. Коли вона збиралася йти, її чоловік Андрій несподівано вирішив її супроводжувати. Після прибуття Андрій наполягав на тому, щоб почекати в квартирі кравчині, що спантеличило і Олену, і кравчину.

Після цього Олена помітила тривожну зміну у поведінці Андрія. Він став надзвичайно допитливим і всюди слідував за нею. Якось Олена зауважила, що Андрій шпигує за нею після роботи. Прийшовши додому, вона вирішила серйозно поговорити з ним. Андрій зізнався, що Зоя натякнула якось, що Олена йому зраджує. За словами Зої, підозрілими були часті походи Олени до кравчині та те, як вона ставилася до своєї зовнішності.

Олена пояснила, що вона просто хотіла виглядати презентабельно під час примірки. Вона зрозуміла, що Зоя мститься за відмову Олени прикривати її. З полегшенням Андрій вибачився за те, що сумнівався у Олені. Наступного дня Олена зіткнулася із Зоєю і саркастично подякувала їй за знайомство з її «таємним коханцем». Олена щиро засміялася, а розгублена Зоя ще довго дивилася їй услід.