Дівчина, Від Якої Радили Поз6 Утися Після Нар Одження, Через 15 Років Стала Успішною Моделлю. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Кеннеді Гарсія з Колорадо народилася не тільки з синдромом Дауна, а й з лейкемією і деформованим хребтом, через що її голова буквально відвалювалася від тіла. Лікарі голосно і наполегливо радили матері підписати відмову …

Хто б міг подумати, що через 15 років вона стане такою красунею?

Мама Гарсії непослухала лікарів, а медсестра — досвідчена жінка, прямо заявила, що таких діток можна виходити і вивести в люди. Тільки попрацювати доведеться. Першою ж складністю для маленької Кеннеді став хворий хребет, через що її на другому році життя на кілька місяців помістили в металевий нашийник і шолом, що фіксували кістки. Весь цей час дівчинка майже не рухалася, зате переглянула безліч танцювальних відео. І коли знову почала ходити, відразу побігла на танці — недуга визначив її творчу кар’єру.

Заняття танцями привчили Кеннеді до думки, що не так важливо, як ти виглядаєш, куди важливіше — що і наскільки добре ти робиш. А вона намагалася і незабаром поповнила послужний список роботами для American Girl, Justice Clothing і Disney. Танці, фотосесії, нові знайомства і багато подорожей — зараз Кеннеді працює в KMR Diversity і Dream Talent Management і регулярно літає в Голлівуд і Нью-Йорк на прослуховування, кастинги і участь в телевізійних шоу. Але ж їй тільки 15 років!

За словами мами, життя Кеннеді нітрохи не схожа на ті похмурі картини, що їй малювали. Вона — типовий підліток, любить робити Селфі, експериментувати з кольором волосся, знімати відео для TikTok і обговорювати хлопчиків. У неї вистачає друзів і вона часто сміється, а в минулому році Кеннеді зустріла Метью. Він старше на 4 роки і теж живе з синдромом Дауна. Як і Кеннеді, його виховали не в жалості до себе, а тому хлопець пробився в моделі, володіє акторською майстерністю і є творчою особистістю.

Він почав доглядати за Кеннеді і вона погодилася стати його дівчиною. Поки вони бачаться раз на тиждень, адже живуть в різних частинах країни, але вже встигли подружитися родинами. Що ж, нічого кращого для дочки і побажати не можна, вважає її мама.