Трійнята Оголосили По Національному Телебаченню, Що Всі Троє — Вагітні. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Ця дивна історія починається з трійнят. Три сестри, Ніколь, Еріка і Жаклін, повністю однакові. У них не тільки однакові особи, але у них також однакові зачіски, наряди і взуття. Вони навіть сидять однаково-схрестивши одну ногу на іншу. У них також є відповідні секрети. Всі троє вагітні! Ще більш дивно, що всі вони мають терміни дуже близькі один до одного.

Імовірність того, що таке станеться, малоймовірна і навіть неймовірна! Правда, що у багатьох братів і сестер є тісні зв’язки. Брати і сестри, які були розлучені при народженні, іноді виявляють подібні характеристики пізніше в житті, навіть не знаючи один одного. Але зв’язок між цими трьома абсолютно неймовірна!

Жаклін, Еріка і Ніколь прийшли на національне телебачення, щоб розповісти про свою вагітність. Вони вирішили зробити УЗД разом, щоб дізнатися, скільки дітей у кожній з них. Еріка одружена з виконавчим продюсером шоу Джеєм Макгроу. У Еріки і Джея в сім’ях по кілька дітей, а це значить, що вони з ще більшою ймовірністю дізнаються, що у них народяться близнята, трійнята або ще більше дітей!

Але незабаром сестри виявили, що у кожної з них народитися тільки одна дитина, що, безумовно, теж всіх порадувало.
Їм пощастило, що у них є сім’я » вбудованих » нянь, а також можливість виховувати своїх дітей так само, як братів і сестер.
Може бути, їх діти навіть будуть схожі на братів і сестер, так як сестри дуже схожі!

Цей короткий сегмент повний сюрпризів! Узи між братами і сестрами ніколи не перестають нас дивувати. Як зазначає Еріка, якщо вони знову забеременеют в майбутньому, вони знову зіткнуться з реальністю, що у будь-який з них може бути кілька дітей. Хіба не було б дивно, якби вони всі народили трійню в один і той же час?
На даний момент ми сподіваємося, що всі три сестри насолоджуються здорової, щасливої ​​вагітністю і з задоволенням виховують своїх дітей!