Жінка Народила Ідентичних Трійнят, Причому, Раніше Терміну. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Беккі-Джо, 23-річна молода мати красивої дівчинки на ім’я Індіана, почала відчувати себе погано і незручно.
Молода мати з Англії дізналася, що вагітна, була на сьомому небі від щастя і дуже хвилювалася за другу дитину. Але мати була приголомшена, дізнавшись найдивніше про свою вагітність.

Беккі очікувала трійню: це було для неї сюрпризом, так як ні в кого в родині ніколи не було трійні, і вона не була готова до шокуючої новини. Очевидно, вона трохи хвилювалася. Після 31 тижня вагітності Беккі народила трьох хлопчиків — Рокко, Романа і Рохана. Але їй стало важко, так як хлопчики були нездорові: трійнята не дозволили повернутися додому. Замість цього вони були терміново доставлені у відділення інтенсивної терапії новонароджених на три довгих тижні.

Повернувшись додому, Беккі помітила дуже дивну річ, яка стала для неї ще одним сюрпризом. Її трійнята були ідентичні; це було шокуюче, так як шанси дуже рідкісні: один на 200 мільйонів. Щоб підтвердити свої підозри, Беккі взяла зразки ДНК і відправила їх в лабораторію. Результати були позитивними!

Беккі не важко відрізнити своїх синів, навіть якщо вони ідентичні. «Тільки коли вони сплять, вони здаються мені однаковими. Але у всіх у них абсолютно різні особистості. І у всіх у них темні родимки між бровами, але у Романа трохи темніше, ніж у інших, а у Рохана родимка на нозі », — розповіла Беккі. Поділіться цією історією зі своїми друзями і сім’єю, якщо вам було це цікаво!