Ця Подружня Пара Може Опин И Тися У В’яз Ни Ці Після Наро Дження Своєї Першої Дитини!

ПОЛЕЗНОЕ

Анджелі Пеанг і Майклу Лі загрожує до п’яти років в’язниці і штраф в розмірі 10 000 доларів після народження першої дитини.

Подружня пара з Юти — двоюрідні брати, а родичам заборонено вступати в інтимні стосунки в цьому штаті. Інцест є кримінальним злочином третього ступеня в штаті Юта, і тепер цим двом загрожує до п’яти років в’язниці.

У двоюрідних братів і сестер загальна ДНК становить 12,5 відсотка. Їхні шанси народити дитину з генетичним захворюванням становлять від 4 до 7 відсотків.

Пеанг, яка була на п’ятому місяці вагітності, розповіла: «Ми повинні були виявити належну обачність, бо все говорили нам:» Ні, не робіть цього «і» Це так ризиковано і безвідповідально «.

«Отже, ми провели генетичне тестування і з’ясували, що для нас нормально бути батьками. Це було таке полегшення, тепер ми плануємо чудове майбутнє «.

Обом 38; пара поїхала в Колорадо, щоб там зв’язати себе узами шлюбу, оскільки для родичів було незаконно вступати в шлюб в Юті. Шлюб між двоюрідними братами і сестрами є законним у багатьох штатах, включаючи Коннектикут, Нью-Джерсі, Каліфорнії і Нью-Йорк.

«Ми одружилися не тому, що ми релігійні, а щоб захистити себе юридично. Ми також хотіли узаконити наші стосунки, щоб втішити членів нашої родини, сподіваючись, що це заспокоїть їх «, — додав Пеанг.

Їм було всього по 7 років, коли вони вперше зустрілися, і з тих пір вони стали нерозлучні. «Дорослі не сказали б: » Де Майкл?» Вони запитували: «Де Майкл і Енджі?» Це було схоже на душевний зв’язок ».

Ці двоє запустили петицію, спрямовану на легалізацію шлюбу між двоюрідними братами і сестрами, і вона отримала 1500 підписів. «Ми вважаємо, що закон застарів, і його необхідно змінити, щоб ми могли соціально узаконити нашу любов.»

Що ви на це скажете? Дайте нам знати в розділі коментарів! Поділіться цією статтею зі своїми друзями і сім’єю!