67-Річна Бабуся Нар Одила Третю Дитину Від 68-Річного Чоловіка. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Згідно з повідомленнями, ця пара, можливо, сама доросла з коли-небудь зачали дитину природним шляхом.

67-річна бабуся народила третю дитину від свого 68-річного чоловіка. Вона народила дитину в лікарні для вагітних і дітей Цзаочжуан.

Жінка, яка була ідентифікована як Тянь, працювала лікарем в тій же установі.

Представник лікарні повідомив новинний станції, що Тянь зачала дитину природним шляхом. Вона також використовувала традиційні китайські методи лікування безпліддя протягом усього процесу.

Головний лікар Лю Ченвень розповів: «Коли ми досліджували репродуктивну систему жінки під час пологів, ми виявили, що у неї, на відміну від більшості інших жінок у віці 60 років, яєчники схожі на яєчники жінок у віці 40 років.

Ймовірно, це одна з причин, по якій вона змогла зачати природним шляхом. »

Однак її вагітність мала деякі ускладнення. У міру наближення терміну пологів у неї спостерігалися порушення функції нирок і печінки, а також серцева недостатність.

Крім того, у жінки також розвинулося ускладнення вагітності, зване прееклампсією, яке характеризується високим кров’яним тиском у людини, який зазвичай його не відчуває. Це може привести до раптового набряку рук і обличчя і викликати проблеми.

«Ми розробили спеціальну терапевтичну допомогу і плани дій в надзвичайних ситуаціях, зібрали команду, що складається з лікарів з відділень внутрішньої медицини, хірургічного, акушерського, диетологического і інших відділень, щоб забезпечити цілодобове спостереження за вагітною жінкою».

Тянь, яка, можливо, є найстарішою жінкою, яка народила в Китаї, народила дитину за допомогою кесаревого розтину.

Вона розповіла виданню, що двоє їхніх дітей були проти того, щоб у них була ще одна дитина в такому віці.

Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цією історією зі своєю сім’єю і друзями!