4-Річний Хлопчик Дав Обіцянку Вмир Аю Чої Сестрі! Він Три Мав Його Протягом 13 Років. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Алексу Кунді було всього чотири роки, коли він дав обіцянку своїй сестрі Міранді. Старша сестра ніколи не пропускала жодного дня в першому класі, так як була зайнята навчанням. Для будь-якого учня це було дивовижним досягненням.

На жаль, у Міранди був аутоімунний гепатит, запалення печінки, яке виникає, коли імунна система організму звертається проти клітин печінки. Аутоімунний гепатит може викликати нудоту, болі в животі, болі в суглобах і хронічну втому. У випадках прогресуючого захворювання печінки або коли стан більше не піддається медикаментозному лікуванню, може знадобитися пересадка печінки. Але у Міранди хвороба забрала її життя.

Школа вирішила нагородити її за відмінну відвідуваність. Саме тоді 4-річний Алекс прийняв нагороду. Як тільки він вийшов зі сцени з нагородою своєї сестри, він щось сказав своїм батькам. Престон Кунда, його батько, згадував: «Він сказав:» Я зроблю це для неї «. Він збирався домогтися ідеального присутності в честь сестри «.

Алекс був малий, коли вимовив ці слова, але він мав намір стримати свою обіцянку. У четвертому класі батьки запитали, чи не може він зробити перерву, щоб поїхати в Діснейленд. » В п’ятницю ми збиралися забрати його зі школи. І він сказав «ні», — згадувала його мама, Арлін Кунда.

» Це було єдина обіцянка, яку я їй дав, — сказав Алекс. І я більше не можу давати їй ніяких обіцянок особисто. Так що єдина обіцянка, яку я дав, я збирався стримати. »

«За останні 13 років я ніколи не був відсутній, не спізнювався і не виписувався рано», — продовжував він. «Кожен раз, коли я не хотів приходити в школу, я думав про свою обіцянку і про те, як важливо для мене було його стримати».

Алекс — єдиний учень у шкільному окрузі округу Глінн, який отримав нагороду за відмінну відвідуваність. Йому вдалося зробити це через любов до сестри. Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цим постом зі своєю сім’єю і друзями!