Мама Чотирьох Дітей Розповіла Про Свою Трансформації Під Час Вагітності․ ФОТО

ПОЛИТИКА

Одна мама поділилася вражаючим розповіддю про те, як змінилося її тіло, коли вона народила чотирьох дітей.
28-річна Ліндсі Хей недавно поділилася знімками своєї трансформації » до і після » зі своїми 222 000 передплатниками в Instagram, розповівши про всі зміни, які вона пережила під час вагітності. На першому знімку видно, як жінка виставляє напоказ свою фігуру, коли вона була на 30 тижні. » Я носила цих милих немовлят протягом 30 тижнів і 4 днів, і ось вони тут — 30 тижнів і 4 дні зовні! »

» Це ще м’яко сказано! Вони перевершили всі сподівання і мрії, які я собі уявляла під час вагітності, і хоча час йде швидко, я знаю, що краще ще попереду ». Хей, яка одружена з австралійцем Сайманов, каже, що її досвід навчив її силі, якій вона володіла, оскільки її тіло зазнало кілька змін.

«Ми були так благословляючи, і я ніколи не дозволю собі приймати це життя як належне». Під час вагітності Хей продовжувала ділитися фотографіями своєї дитини зі своїми передплатниками в Інстаграме, тримаючи їх в курсі того, як вона про все піклується. На своїй 23-й тижня жінка зізналася, що втратила свій ідеальний живіт і набрала 35 фунтів, додавши, що вона також бореться зі своїми розтяжками.

«Хоча я знаю, що те, що робить моє тіло, неймовірно, я поки не готова до сентиментальних коментарів. У мене марна момент, і я сумую про своє» ідеальному «животі, ясно?

«Був час, коли чоловік і я задавалися питанням, чи буде у мене коли-небудь знову вагітна шишка, хоча я дійсно вдячна і приймаю це, але іноді все це так важко!

«На даний момент моє тіло, схоже, добре справляється з вагітністю, якщо не брати до уваги 500 розтяжок, які з’явилися з нізвідки, і підвищеного тазового тиску».

«Є також скромні 49 фунтів, які я вже набрала ».
Четверняшкі народилися через кесарів розтин 23 липня в ході процедури, яка, за її словами, «пройшла ідеально». Всі чотири дитини народилися здоровими, вагою від 3 фунтів до 12 унцій до 3 фунтів і 1 унції.

» Пологи дійсно були самим неймовірним досвідом в моєму житті, і я була на найвищому рівні адреналіну, який тільки можна собі уявити «, — сказала вона.»Кесарів розтин пройшло ідеально, і у нас навіть була прозора фіранка, так що, як тільки зручна робота лікарів закінчилася, ми змогли спостерігати, як витягують і народжують дітей.» Вони всі вийшли, брикаючи, кричачи і дихаючи самостійно, і тільки їх крики того коштували «.