Пара, Яка Народилася В Один І Той Же День В Одній І Тій Же Лікарні, Зв’язала Себе Узами Шлюбу 27 Років По Тому. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Коли Аарон Байрос і Джессіка Гомес зустрілися в 2007 році в якості студентів, але вони не знали, що в кінцевому підсумку проведуть разом все життя.

Вони виявили, що з’явилися на світ в один і той же день і в одному і тому ж місці! «Я з самого початку знала, що він інший-він був поважним, і він змусив мене сміятися. Він все ще змушує мене сміятися! Ніхто інший не може цього зробити. З самого початку ми обидва знали, що підходимо один одному. »

Говорячи про той день, коли вони зрозуміли, що у них набагато більше спільного, Гомес розповіла: «Дуже рано ми дізналися, що дні народження у нас збігаються ».

«Потім ми з’єднали точки: виявилося, що ми були в одній лікарні.»

І Байрос, і Гомес народилися 28 квітня 1990 року в лікарні Мортона в Массачусетсі, і вони були єдиними, хто народився в цій лікарні в той день.

«Спочатку я не повірила йому, коли він сказав мені, що у нього один і той же день народження; це було безглуздя, я думала, що він намагається зробити все гладко і завоювати мене «, — згадує Гомес, додаючи, що вони показали один одному докази своїх днів народження.

У 2015 році Байрос поставив те саме питання, коли вони йшли по Бостонському громадському саду, де він попросив сім’ю і друзів сховатися для романтичної пропозиції.

Для двох закоханих голубків їх унікальне народження-всього лише одна частина їх дуже довгої історії кохання.
«Ми сподіваємося, що наша історія зможе викликати посмішку на обличчях людей, тому що саме це зараз потрібно світу.»

Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цією історією зі своїми друзями і сім’єю!