Жінка Вдруге Народила Дівчаток-Близнюків В День Святого Валентина. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Мати, яка народила дівчаток-близнюків в День Святого Валентина 5 років тому, зробила це знову в цьому році!

40-річна Джоанна Грегорі народила Аву і Еллу на вісім тижнів раніше терміну після того, як вони були народжені за допомогою кесаревого розтину. Що її так обрадувало, так це те, що близнюки народилися в п’ятий день народження Лоли і Лексі, її перших близнюків, які також народилися в День святого Валентина.

«Ми, звичайно, ніколи не забудемо їх дні народження — і Крісу краще не забувати День святого Валентина. Все це здається чарівним «, — сказала Джоанна. Ава і Елла повинні були народитися 7 квітня, але в міру того, як вагітність Джоани прогресувала, медики стали турбуватися про вагу однієї з дівчаток.

Вагітна мама була госпіталізована в лікарню в Уельсі, перш ніж її перевели до відділення інтенсивної терапії новонароджених в Ньюпорті, де їй зробили екстрений кесарів розтин в День святого Валентина. Говорячи про Елі та Аве, Джоанна розповіла: «Вони були дуже слабкі, потребували кисню і крапельницях. Я не могла навіть обійняти їх, і минуло кілька годин, перш ніж я змогла їх побачити. Це було несамовито, але необхідно.

«Лола і Лексі були дуже маленькими, але Елла і Ава були ще менше.» «У перший раз ми змогли взяти їх на руки і обійняти через три дні у відділенні інтенсивної терапії. У нас з Крісом на очах були сльози, вони були такими маленькими.

» Вони б не вижили, якби не персонал обох лікарень — вони врятували їм життя. Вони неймовірні, і я не можу віддячити їм. «Перші кілька днів були дійсно важкими, так як Елла перебувала у відділенні інтенсивної терапії в Ньюпорті, в той час як Ава була досить здорова, щоб її відвезли назад в Кармартен. Було важко не бачити їх разом. Але Елла потребувала набагато більшому догляді. » Коли Еллі стало краще, близнюки нарешті возз’єдналися. » Чудово, що вони знову разом, — сказала Джоанна.

— У Ави зараз немає кисню, і вона смокче молоко, що дуже рано для дитини, яка народилася таким недоношеним. Ми сподіваємося, що Елла затримається всього на пару днів «, — додала вона. Що ви на це скажете? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цим постом зі своїми друзями і сім’єю!