Жінка Розповіла, Як Це — Жити Зі Своїм Чоловіком, Колиաнім Чоловіком, Йоrо Новою Дівчиною І З П’ятьма Дітьми В Одному Будинку В Умовах Ізоляції. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

32-річна Кеті Блекмер і її чоловік Стівен Шепард давно розлучилися, але тепер вони знову живуть разом зі своїми трьома дітьми, разом з новим чоловіком Кеті Беном, подругою Стівена Бренді Хендерсон, їх двома дітьми.

Кеті, Стівен, їх троє дітей, новий чоловік Кеті Бен, подруга Стівена Бренді Хендерсон і двоє їхніх дітей — всі вони живуть разом в Теннессі протягом останніх декількох тижнів в умовах ізоляції.

Троє дітей Кеті і Стівена — 12-річна Грейслін, 11-річна Кейлін і 6-річний Колстон, а також двоє дітей Стівена і Бренді — 11-річна Кейлі і 9-річний Джексон — іноді сваряться, тому що їм набридло сидіти вдома.

«Я вважаю, що для більшості людей думку про те, щоб жити зі своїм колишнім чоловіком, наповнила б їх жахом, але для мене і Стівена це мало сенс.»

Кеті і Стівен познайомилися, коли їм було по 18 років. У 2007 році вони одружилися, і у них народилося троє дітей.

У 2015 році пара розлучилася.

«Ми обидва були так озлоблені, що нам було б важко почати нове життя один для одного. Це було неправильно, але ми не могли перестати робити життя одне одного такою нещасною. »

Потім Кеті почала зустрічатися з Беном Блекмером, який був другом Стівена, і це погіршило їх відносини.

У 2016 році вона вийшла заміж за Бена.

Стівен і його брат Майкл потрапили в автомобільну аварію в 2017 році. Майкл помер, але Стівен вижив.

У той час за ним не було кому доглядати, тому Кеті і Бен попросили його пожити з ними в їхньому будинку.

Стівен хотів бути зі своїми дітьми, тому він погодився.

«Бачити Стівена у будинку було непросто — це було все одно, що народити дитину вагою 200 фунтів. Ми повинні були допомагати йому ходити, є і митися, поки він заново освоював багато життєві навички. »

«Тим не менш, за підтримки всіх нас, все почало повертатися на своє місце ».

У грудні 2017 Стівен і Бренді Хендерсон, подруга Кеті з середньої школи, почали зустрічатися.

Саме тоді вони всі вирішили з’їхатися і розділити рахунки. З тих пір вони живуть разом.

«Тепер три дівчинки живуть в одній кімнаті, у Хантера була своя кімната, коли він жив з нами, і два маленьких хлопчика живуть в окремій кімнаті. Ми розділили всі рахунки 50 на 50, включаючи іпотеку, продукти харчування і предмети першої необхідності. »

Вона каже, що важко жити разом в умовах ізоляції, так як їм доводиться нормувати туалетний папір, і діти часто сваряться, але вони справляються з усіма труднощами!