Свя Щен Ик Зупинив Весілля І Велів Нареченій Відійти В Сторону; Потім Наречений «Зробив Пропозицію» Її Сестрі!

ПОЛЕЗНОЕ

Ешлі і Ханна Шаус — дві сестри, яких пов’язує непорушний зв’язок, і коли Ешлі виходила заміж за Вільяма Ситона, вона була більш ніж готова поділитися своїм нареченим зі своєю сестрою, у якої синдром Дауна.

Протягом багатьох років Ешлі ясно давала зрозуміти, що вона і її сестра будуть разом завжди і їх неможливо розділити. І коли Вільям запропонував Ешлі вийти за нього заміж, він також запропонував Ханне стати його сестрою і найкращим другом.

«У неї синдром Дауна і діабет, і я дбаю про неї і захищаю її», — сказала Ешлі в інтерв’ю.

» Вона ніколи не зможе жити одна. Коли мої батьки не зможуть піклуватися про Ханну, вона буде під моєю опікою. »

«Це був найсолодший момент в моєму житті, коли я спостерігала, як Ханна була щаслива і відчувала себе такою особливою. Він опустився на одне коліно і попросив мене стати його дружиною.

Вільям і Ханна будуть давати один одному обіцянки завжди піклуватися один про одного, ділитися секретами, жартувати і ходити на рибалку, так як це одне з їхніх улюблених занять. Уїлл і я розділимо наші клятви, а потім усі троє разом підемо до вівтаря. »

І ось, обмінявшись клятвами один з одним, священик велів Ешлі відійти в сторону, щоб Вільям і Ханна теж могли обмінятися клятвами.

» Ханна, я вдячна тобі за те, що ти моя сестра і моя найкраща подруга. Ти одна на мільйон. Я обіцяю завжди брати тебе на риболовлю, розповідати тобі багато смішних жартів, і найголовніше, я обіцяю завжди наглядати за тобою і піклуватися про тебе, як старший «, — сказав Вільям Ханне.

Після церемонії Ханна і Вільям також розділили «перший танець» як кращі друзі.

Що ви думаєте про рішення пари включити свою сестру в церемонію? Дайте нам знати в коментарях і не забудьте поділитися цим постом на Facebook!