4-Річна Дівчинка Поже Ртву Вала Кіс Тковий Моз Ок, Щоб Вря Тувати Життя Свого Молодшого Брата. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

4-річну дівчинку назвали героєм після того, як вона врятувала життя свого молодшого брата, пожертвувавши свій кістковий мозок, ризикнувши при цьому власним життям.

За словами сім’ї, 4-річна Хлоя Ленд була єдиною людиною, якого вони знали, який міг врятувати життя 7-тижневого молодшого брата Колтона, який народився з тяжкою поєднаною імунодефіцитом.

Отже, хоробра молода дівчина одягла сукню Супермена, коли вона вирушила в дитячу лікарню OHSU Doernbecher в Портленді.

«Йому неймовірно пощастило, що у нього була сестра. Ми вважаємо за краще відповідних донорів-братів або сестер, тому що знаємо, що результати трансплантації дійсно хороші «, — сказав доктор Еван Шерек.

Як пояснила сім’я, Колтон була всього тиждень, коли йому поставили діагноз «хвороба хлопчика-бульбашки», яка призводить до ослаблення імунної системи, що робить організм більш сприйнятливим до смертельних інфекцій. У дівчинки не було ніяких сумнівів з цього приводу, так як вона знала, що процедура врятує життя її брата. «Їй було так важко, але вона хоробра», — додала Кайла.

«У дівчинки були важкі часи — вона довго стримувала все емоції і стрес, а сьогодні був переломний момент. Вона не може дочекатися, коли випишуть її брата ».

Що ви думаєте про цю історію? Дайте нам знати в коментарях і не забудьте поділитися цим постом зі своєю сім’єю і друзями!