Лікарі Пологового Відділення Повідомили Жінці, Що У Неї Народилася Дівчинка. Тільки Ось Додому Вона Повернулася З Хлопчиком На Руках …

ПОЛИТИКА

Сьогодні, незважаючи на те, що медицина знаходиться на досить високому рівні, лікарі все одно роблять помилки. Як правило, жінка дізнається стать майбутньої дитини ще до пологів. Виявляється, є винятки.Оксана Колеснікова, мати п’ятьох дітей, дізналася стать своєї дитини лише після пологів.

В одній з лікарень Воронезької області народилася дівчинка. Їй дали ім’я Маша. Але мама була вражена, коли розгорнула дитину і побачила, що там був хлопчик.Оксана потрапила в лікарню тільки тоді, коли води вже відійшли. Її негайно відвели в ізольований бокс. Ця міра була обов’язковою, тому що за весь період вагітності вона жодного разу не зверталася до лікарів, щоб перевірити стан малюка. У неї взяли всі необхідні аналізи.

Після успішних пологів новонародженого поклали на живіт матері. Потім їй вдалося розгледіти тільки голову дитини.
Оксана запитала акушерку про стать дитини.Через деякий час до Оксани підійшла співробітниця приймального відділення і повісила на неї бирку. Було відзначено, що малюк важить три кілограми і сто грамів, а зріст дитини становить п’ятдесят сантиметрів. На питання, як відчуває себе дівчинка, співробітниця відповіла, що малятко відчуває себе нормально.

Протягом чотирьох днів Оксана була впевнена, що народила доньку. За цей період вона її ні разу не бачила, тому що потрібно було дочекатися результатів аналізів. Обстеження показали, що стан здоров’я матері і дитини в нормі. Після цього мати могла відправитися в загальну палату, де вона проведе день зі своєю дитиною. Але жінка вирішила не переїжджати в іншу палату заради однієї ночі, і вона ніколи не бачила дитини.

Як тільки вона повернулася додому, то вирішила спокутувати малюка. Вся сім’я зібралася, щоб подивитися на дитину Машу. Але сім’ю чекав сюрприз. Це був хлопчик.Колесникова звернулася в прокуратуру. Лікарня, де народжувала жінка, за свій рахунок провела експертизу ДНК. Виявилося, що хлопчик дійсно син Оксани.

З’ясувалося, що в той самий день народився тільки один хлопчик, інші новонароджені були дівчатками. Лікарі просто неправильно заповнили документи.