4-Річний Син Подзвонив Своєму Татові І Сказав Майже Пошепки: «Папа, Швидше Повертайся Додому! »

ПОЛИТИКА

Кемден Ваган і його молодший брат були вдома з мамою Місті.Вона відчувала себе погано вже кілька днів, але не надавала цьому особливого значення. Вона думала, що це звичайна застуда, однак, коли вона вимірювала температуру, термометр показав, м’яко кажучи, несподіване значення. Температура підскочила до 41! Ця цифра була останнім, що вона пам’ятала. А потім Місті просто втратила свідомість. Але те, що зробив її чотирирічний син Кемден, врятувало жінці життя.

Хлопчик відразу ж узяв телефон мами. Він розблокував його (на щастя, він знав код, так як часто просив маму пограти на пристрої). Кемден зайшов в «Контакти» і побачив фотографію батька. Дитина зателефонував батькові і розповів йому про те, що трапилося:

«Папа, повертайся скоріше додому! Мамочка не може прокинутися!»Доктор Джеремі Ваган (чоловік Місті) негайно набрав 911 і помчав додому. За жінкою поїхала швидка допомога. Зараз, завдяки синові, вона вдома і одужує після хвороби.
«Мої хлопчики — це моє життя. Тепер, в буквальному сенсі цього слова «, — сміється жінка! » Мене просто переповнюють емоції і, в першу чергу, вдячність! Я навіть уявити собі не можу, що б зі мною сталося, якби Кемден не допоміг …»

Місті з гордістю додає: «Зараз більше, ніж будь-коли, я відчуваю, що материнство — це робота, яка винагороджується сповна!»