Літак був на висоті 13 км, коли на борту раптово з’явився ще один пасажир

ПОЛИТИКА

Екіпаж судна рейсу TK538 авіакомпанії Turkish Airlines був змушений перевтілитися на акушерок, коли у вагітної жінки почалися перейми.

Ніхто не очікував такого повороту подій — Нафі Діабі перебувала на 28 тижні вагітності, і була дуже здивована, коли почалися пологи. Адже тісний кабіна авіалайнера і 13 км над землею — не найкращі умови для пологів.На щастя для Нафі, стюардеси проходять відповідну підготовку і вони відразу ж прийшли на допомогу майбутній мамі.

Їх ніколи не бентежить висота або інші труднощі. Як тільки вони помітили, що жінка корчиться від болю, відразу стало ясно, що почалися пологи. І часу на обговорення не залишається, не кажучи вже про повернення в аеропорт.

Пологи були нелегкими, але, з огляду на специфічну ситуацію і відсутність необхідного лікарняного обладнання, вони пройшли дуже успішно. Народилася дівчинка, яку назвали Кадіджа. І, що найдивніше, вона виявилася абсолютно здоровою!

Мамі було погано, але завдяки допомозі всієї команди стюардес і деяких пасажирів, вона благополучно дісталася до посадки. Нафі вилетіла зі столиці Гвінеї Конакрі одна, але приземлилася в Буркіна-Фасо з дочкою на руках, після чого була госпіталізована. Життю матері і дівчинки нічого не загрожує.Малятко Кадіджу стала одним з небагатьох дітей, в документах про народження яких офіційно зазначено, що вона народилася в міжнародному просторі.